Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gamescom 2014 Darmowe Skiny

Lukasz00PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! 

Mam pytanie , tamtego roku na zakonczenie dnia 5 gamescomu byly rozdawane skorki do Mundo i Teemo . Mam prozbe , jezeli ktos znajdzie link do tegorocznego giveawayu bylbym wdzięczny , pomoc nie jest kierowana nietyko do mnie , ale do innych forumowiczow przegladajacych ten post

Z gory dzieki :)

Opublikowano

to, że rok temu był nie znaczy, że i w tym musiał być na streamie nic nie było mówione o żadnym giveway, więc chyba nic nie było.

Opublikowano

ok dzieki za info , ale jezeli ktokolwiek mialby informacje to prosze o napisanie tu , gdyz zalezy mi na tym a rok temu minimalnie sie spoznnilem :(

#edit

zreszta wydawalo mi sie ze pisalo mundo sie zmeczyl i powita cie znow za rok mozna wywnioskowac ze bedzie w tym roku ponownie

Opublikowano

ok dzieki za info , ale jezeli ktokolwiek mialby informacje to prosze o napisanie tu , gdyz zalezy mi na tym a rok temu minimalnie sie spoznnilem :(

#edit

zreszta wydawalo mi sie ze pisalo mundo sie zmeczyl i powita cie znow za rok mozna wywnioskowac ze bedzie w tym roku ponownie

W Poradnikach masz co jest w tym roku i link

1017110268.png

<Big :D>

Opublikowano

W Poradnikach masz co jest w tym roku i link

Serio!? Dalbys mi link do poradnika,ktory opisuje gratisy na ten gamescom? Mam na mysli zupelne gratisy,nie za kod z wejsciowki.

Xaltor_eune_121_1_nozg.png

Opublikowano

nie ma czegos takiego jak rok temu z mundo i teemo, jest tylko za kod z biletu z gamescomu (riot kayle i riot ward)

wiec jako tako nie ma giveawaya

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...