Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pingiem

arti882

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam taki problem że ping mi skacze w grze tak od 200 do 500 od czsu do czasu i to jest denerwujace,

Opublikowano

Jeśli dzieje się to od pewnego czasu a wcześniej miałeś wszystko dobrze to zobacz prędkość internetu ( http://www.speedtest.net/ mozesz tutaj chyba że ktoś zna lepszą stronkę ) Jeśli masz coś z netem to dzwoń do operatora jeśli nie to sprawdź czy nikt ci się nie podpiął pod internet ( jeśli masz Wi-Fi bez hasła a jeśli z hasłem to znień bo ktoś ci może neta podkradać ^^ )

Opublikowano

Tak net jest radiowy a prędkośc jest dobra 4 mb własnie to mi sie dzieje tak od  tygodnia już

Uczeń
Opublikowano

Tak net jest radiowy a prędkośc jest dobra 4 mb własnie to mi sie dzieje tak od  tygodnia już

Też mam 4mb radiówkę ale prędkość jaką masz napisane nic tu nie znaczy. Teraz są wakacje + zmiany pogody i Ci łącze zamula. Mam podobnie, i raczej poza czekaniem bądź zmianą dostawcy nic Ci nie pozostaje.

Opublikowano

Radiowy powiadasz? Power LTE ;)? Proponuję montaż zewn anteny, bo wewnętrzna w huawei nie daje rady jak jest burza czy coś. A jak nie plus to to nie są pakiety. Przy pakietach masz dobry ping ale masz opóźnienia typu nagle jesteś bliżej enemy z dupy. Jak to jest gównostrada go proponuję zadzwonić na ich blę... Chujową linię tylko uzbrój się w cierpliwość, najpierw w pakiecie jest 15 min reklam, potem dowiesz się że rozmowa jest nagrywana (nie baw się w nitro hehe) a potem matchmaking z konsultantem xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...