Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

To jakiś troll ;D?

ar_turok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto wie, w sumie teraz jest tak że w internecie kupisz taniej, potrzebują reklamy - rozgłosu, zamiast dawać te +2k, najlepiej w ratach, ja tam sądzę że to jest na serio.

Lenovo nie jest tak sławny bardzo jak Szajsung i nie pobierają za reklamy aż tyle..huh.

[*]

Opublikowano

Kto wie, w sumie teraz jest tak że w internecie kupisz taniej, potrzebują reklamy - rozgłosu, zamiast dawać te +2k, najlepiej w ratach, ja tam sądzę że to jest na serio.

Lenovo nie jest tak sławny bardzo jak Szajsung i nie pobierają za reklamy aż tyle..huh.

Chyba nie zrozumiałeś...

Sprzedawca dodaje w gratisie gry, które są darmowe, można je legalnie pobrać z internetu. Coś jak Metin2, Tibia, Cabal.

Opublikowano

Dosyć ciekawe bo na laptopie jest zainstalowany linux, więc te gry zbytnio nie ruszą :P

Opublikowano

to biore tego lapciaka ... mimo , że na drugim mam nfs world , oraz wot'a ... ale Fear online NIe o.O . Muszę kupić tego laptopa dla tej darmowej gry !!!!.

Do usunięcia

Modki to dźiffki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...