Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xerath czy Orianna

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Cześć!

Chciałem Was zapytać co lepiej kupić? Orianne czy Xeratha?

Oczywiście korzystam z L#.

1792069e00b756d8gen.png

"insanity is doing the same thing over and over and expecting different results"

"głupim jest robienie w kółko tego samego i oczekiwanie innych rezultatów"

Kliknij mnie!

Opublikowano

Nie grałem xerathem na l#, a Orianką zagrałem już pare gierek ( gold 1 ) i łatwe carry i na drugim lvlu mozesz spokojnie kogos zabic. Domyślam się, że to samo z Xerathem. Jak dla mnie Ori, ładne SZOKŁEJWY sadzi :D

Opublikowano

Kupuj xeratha, jedynym minusem to brak mobilności, jednak nadrabia bardzo dużym dmg i burstem. Jego ulti jest idealne jeśli ktoś uciekł na duży dystans, albo do próby stealowania dragona albo barona. Myślę, że dobry xerath nie potrzebuje mobilności, bo potrafi sobie poradzić cc'kami. No i zazwyczaj można nim scarrować gierkę samemu.

tPYPXDZ.png

,,century outlaw"

Opublikowano

Tylko Zerath ^^  Potężny burst, stun, slow, z*******e zasięgi i dobry roam dzięki ultowi.

Ogólnie po 6 lvlu powinieneś już mieć fraga na typie. Nawet wcześniej można próbować jak ogarniesz pasywę - czyli nie wysrasz się z many.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Uczeń
Opublikowano

Czyli jednak przeważa Xerath... Poczekam jeszcze na inne komentarze, może jeszcze coś mnie przekona do orianny. :)

1792069e00b756d8gen.png

"insanity is doing the same thing over and over and expecting different results"

"głupim jest robienie w kółko tego samego i oczekiwanie innych rezultatów"

Kliknij mnie!

Opublikowano

Imo Xerath jest lepszy, bo q zadaje sporo obrażeń przy znacznym zasięgu, a ult jest strasznie uniwersalny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...