Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blokada

Kicknijmnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Sytuacja wyglada tak... Jestem w Holandii, przez co moja pusta kuzynka przylazi do mnie do domu (w PL) na kompa... Nienawidze tempej piczy... Ostatnio jak mnie nie bylo to po powrocie musialem kompa formatowac...

Przechodzac do sedna... Da sie jakos przejac kontrole nad moim kompem? Jakis program moze? Ustawilbym haslo czy cos innego i tyle... Albo jakis skrypt czy cos do zablokowania FB ;3. Pomozcie wygonic pasozyta! Wracam za 2 tygodnie, a ona juz chyba tydzien sie bawi na kompie. Od rana do nocy -_-. Nie, nie jestem jakims czlekiem, ktory nie pozwala dotykac swojego kompa. Takiego drugiego pustaka wypelnionego plastikiem jak ona nie widzialem...

9YbAX2Z.png
Opublikowano

Edytuj plik Hosts, tak będzie najłatwiej.

C:/windows/system32/drivers/etc i tam jest plik hosts, edytuj go i dopisz

www.facebook.pl 127.0.0.1

www.facebook.com 127.0.0.1

pl-pl.facebook.pl 127.0.0.1

I facebook nie powinien działać.

Opublikowano

mając podstawową wiedzę i znając IP można przez zdalny pulpit połączyć się ze swoim komputerem z każdego systemu windows

skoro jej raczej nie posiadasz to i zaawansowanej by się włamać też raczej nie posiadasz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...