Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mag

_RangeR_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Z góry przepraszam za ortografie.

Mam pytanie dotyczące build maga. Czytałem duzo na ten temat lecz to na nic jedni piszą tak a drudzy tak... Wienc chciał bym sie spytać jakie sp do czego. Właśnie sprzedałem wszystko z woja oraz luka żeby miec na Maga poniewaz znudził mnie woj oraz maga... A wienc do tematu.

Zaczynam odnowa magiem i chciałbym spytać was kilka pytań. I obym zapomniał chodzi mi ogulnie o PvP i Glacka nie o exp.

1) do czego zrobic holke i jaka kupić? W sensie czy duzo w nią investowac.

2) Jak rozdać pkt do Vulcano do PvP Oraz Glaca.

3) Jak rozdać pkt do posediona do PvP Oraz Glac

4) VULCANO VS Posedion na Glaca.

5) Jak rozdać pkt na DG PVP LUB Glac

6) najlepsze sp do pvp. (maga)

Dzienkuje z góry :) ++

Opublikowano

1. Możesz zrobić do expa, LoD lub tank, co wolisz. Holly nie jest drogie kup sobie 99+9.

2. 35/10/reszta/15-30

3. 30/0/reszta/30

4. Na glace to bardziej posejdon.

5. Dużo ludzi robi w stosunku 1:1 deff i HP/MP, ale nie wiem czy to jest dobry build ;x

6. SP5.

giphy.gif

Opublikowano

Na lod niezabardzo na lod chce Holly. A tank jak robic ? 20/xx/1/60 czy 20/20/20/xx czy 20/x/10/x ? Czy inaczej ?

Czemu kazdy każe dawać w element ? Skoro jak ma resy to i tak nic mu nie zrobie.

Na lod niezabardzo na lod chce Holly. A tank jak robic ? 20/xx/1/60 czy 20/20/20/xx czy 20/x/10/x ? Czy inaczej ?

Czemu kazdy każe dawać w element ? Skoro jak ma resy to i tak nic mu nie zrobie.

Opublikowano

Dopiero było tym temat, wybierz sobie któryś build: http://www.mpcforum.pl/topic/1265958-holly-tank/

Kto Ci takich głupot naopowiadał? Zrobisz i to sporo.

giphy.gif

Opublikowano

bez broni to nawet pod atak nikomu nic nie zrobisz .

Masz bron + element, + wrozka 70% = hity,

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Wyczytałem z board na nt ze nie wyciągnę dmg na Holly.

Mam wr 50 w element narazie 60 i 20 hpka o reszta atak dałem 51 (dobić 60 chce bez sl) bron taka sb na 63 u6+8 wyciogne cos z vc takim czymś ? ( o obronę niemartwcie sie)

Opublikowano

Dzienkuje:) a tak mając z 80 element ile wyciognie na zlosnikach na spację ? (Vc)

Oraz takie pytanie grając zauważyłem ze niektorzy maja niezakucanie czy jakos tak i ze jak ich bije to oni i tak robią skillami. Lecz zauważyłem ze na blue nadal niezakucanie nie działa ? Bug czy lag?

Opublikowano

1) Polecam zrobić pod Hp/ tanky.
2) 30/10/xx/10
3) 30/10/xx/10
4) Według mnie posejdon lepszy.
5) DG xx/10/10-30/10-20
6) Oczywiście, że dg <<Wchodzą bony kryty oraz ta jego tarcza która odnawia hp.>>

Opublikowano

majac 80 w ele nie wyciagniesz wysokiej spacji w zlosnika bez oslon na obnizanie resa swiatlo , masz chociaz 8 % to juz masz wiekszy dmg pod ele . W pvp wyglada to inaczej , bo masz duzo elementu + wrozka i zbijasz im te hity + oni nic ci nie bija

1385975953-U914647.png

Opublikowano

To jak robic tego dg ? (Nie chce maga powyżej 79 wbijac) Jak na razie ew potem ale to zmienić punkty jak tak to jak

Opublikowano

To jak robic tego dg ? (Nie chce maga powyżej 79 wbijac) Jak na razie ew potem ale to zmienić punkty jak tak to jak

Pod deffa.

25/reszta/30/reszta

Tam gdzie jest ''reszta'' daj po połowie.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...