Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy będzie działał bol dla free userów ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie , jeżeli od jutra działa dopiero BOL to czy do dnia jutrzejszego będzie pojawiał się błąd " failed to download " dla darmowego usera i jutro zniknie , czy ty jest po prostu błąd z samym Bolem?

Opublikowano

A jak mogę zlikwidowac ten błąd ? Probowalem pobierac te fixy , podmieniac jakies pliki , wylaczac antywirusa , odpalac przez administratora i nic..

Opublikowano

Nie działa dalej , failed to download , instalowałem wszystko jak nakazane,  pobrałem te fixy i dalej dupa.. Jak to ma znaczenie to mam windowsa 8 , nie wiem jak to naprawic..

Opublikowano

Nie działa dalej , failed to download , instalowałem wszystko jak nakazane,  pobrałem te fixy i dalej dupa.. Jak to ma znaczenie to mam windowsa 8 , nie wiem jak to naprawic..

Pobierz tę paczkę. http://www.mpcforum.pl/topic/1228525-bot-of-legends-status-bola-lista-najprzydatniejszych-skryptow-bol-ze-skryptami-vip-i-free-oraz-jak-wgrac-skrypty-sac/page-3#entry10565313

Failed to download powinien zniknąć. Jak nadal będziesz miał problem to możesz się skontaktować ze mną na pw.

343731479829004887779.png

Opublikowano

ma działać oficjalnie 18/08 ale przed 19/08 lub 20/08 bym się go nie spodziewał ;/

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...