Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

p4s - ile gra polaków, są polskie gildie, jak z expem i dropem?

Natalia Anna Zy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Sporo po stronie valo jak i der

2. Nie widzialas, bo jej nie ma

3. Samiswoi der i shi3ld na valo maja ts3

4. Exp idzie szybko, a drop w miare dobry. Chyba x7 w stosunku do globala

5. Ulepszanie jest do +20 dosc latwe, ale po 20 jest x2 w stosunku do globala, wiec troszeczke trudniej

Opublikowano

Brak, gram od miesiąca i nie widziałem. Może są, ale ja jeszcze nie spotkałem 

Opublikowano

Gildia SHI3LD ogarnięte ziomki można miło pogadać grają chyba też na mortalu na valo 

Opublikowano

Kiedy zaczynałem grę, to często spotykałem członków Shield, i nawet myślałem nad dołączeniem do nich, ale teraz trudno kogokolwiek od nich znaleźć, a ich aktywność w jakichkolwiek wojnach jest zerowa. Właśnie dlatego dołączyłem do jedynej gildii w Valo, która angażuje się we wszystkie mozliwe odmiany walk, poczynając od terytorialialnych po Sky Garden itd. W skrócie wiem, że nie znajdę w Valo polskiej gildii, która jest aktywna i zorganizowana, dlatego pomyślałem, że może tutaj znajdę kogoś ogarniętego z Polski, chociażby na wspólne wypady na Cryptę ^^

Opublikowano

Sorry Crimer, ale owszem jest na wojnach gildia SHI3LD nie aktywna, lecz jeżeli chcesz grać, expić iść na krypte to pisz. Ludzi w gildii zdarza się być do 15 xD

Opublikowano

Sorry Crimer, ale owszem jest na wojnach gildia SHI3LD nie aktywna, lecz jeżeli chcesz grać, expić iść na krypte to pisz. Ludzi w gildii zdarza się być do 15 xD

Moim zdaniem takie serwery istnieją właśnie dla wojen, bynajmniej ja biorę w nich udział i nie zamierzam z tego rezygnować.

Maksymalny lvl to kwestia 5 dni, natomiast na krypcie rzadko kiedy widać kogoś z Waszej gildii ^^

Opublikowano

Moim zdaniem takie serwery istnieją właśnie dla wojen, bynajmniej ja biorę w nich udział i nie zamierzam z tego rezygnować.

Maksymalny lvl to kwestia 5 dni, natomiast na krypcie rzadko kiedy widać kogoś z Waszej gildii ^^

Obecnie na valo moim zdaniem nie ma sensu chyba chodzić bo lekko mówiąc Derion valcow ciśnie jak Barca legie .

Co do krypty to nigdy zadnego shielda nie widziałem

Opublikowano

Obecnie na valo moim zdaniem nie ma sensu chyba chodzić bo lekko mówiąc Derion valcow ciśnie jak Barca legie .

Co do krypty to nigdy zadnego shielda nie widziałem

Chlopie, Najlepiej niech kazdy idziena derion - niech wogole bedzie 0 balansu. Moim zdaniem teraz najlepiej isc na valo do wyrownaniu balansu krolestw.

Opublikowano

Chlopie, Najlepiej niech kazdy idziena derion - niech wogole bedzie 0 balansu. Moim zdaniem teraz najlepiej isc na valo do wyrownaniu balansu krolestw.

Twoja inteligencja jest normalnie większa niż twoja głowa ...

JAK JA PISZE DO GOŚCIA KTÓRY JEST NA VALO , CHYBA NIE ?!

CHODZIŁO MI ŻEBY ZROBIĆ JAK DERION , KIEDY VALCÓW BYŁO W PIZ*U A DERÓW PRAKTYCZNIE NIE BYŁO , SAMISWOI PRZESTAŁO CHODZIĆ NA WOJNY DO PÓKI NIE WYRÓWNALI BILANSU , KTÓRY ZROBIŁ SIĘ RÓWNY SZYBKO . TAK SAMO TERAZ POWINNY ZROBIĆ VALCE , OBALIĆ I NIE CHODZIĆ NA TE WOJNY , DO PÓKI BILANS ZROBI SIĘ RÓWNY ...

Czy naprawdę tak trudno to zrozumieć ? ja gram na der w SS ale i tak te wojny robią się nudne , valce jakby na trochę przestały chodzić na wojnę , derom by się znudziło i kilku by tam poszło , zrobili 2 gildię niż te srelite i by może wkońcu wyrównał się bilans ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...