Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Auto] Najlepsze auta w danej klasie na dany tryb za $ i SB - rozpiska

WiwciuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pewną prośbę - czy mógłby ktoś rozpisać się na temat AKTUALNIE opłacalnych (tj. najlepszych) samochodów w danej klasie, na dany tryb; zarówno za $ jak i SB?

Tzn.:                                                 

- Wyścigi (Sprint, Tor)              - $                   

- Pościgi, UCIECZKI                 - SB

- Dragi

Wiem, że bywały już nie jednokrotnie takie tematy, ale najnowszy z nich był chyba w styczniu, a mamy już sierpień i trochę się pozmieniało.

I Jeszcze przy okazji, prosiłbym o rozpisanie tego:

2u59zl0.jpg

Jaka ogólna liczba osiągów jest maksymalna w danej klasie? (Przypuszczam, że w D wynosi ona 399).

Tak na boku: jaka trasa Team Escape (Ucieczki Drużynowej) jest najciekawsza, a zarazem dosyć łatwa i dobra pod zarobek?

_______________________________________________________________________________________

Czy w tej grze istnieje taki rodzaj wyścigu, jak "Próba prędkości"?

Każdą wyczerpującą odpowiedź lajkuje, z góry dzięki za pomoc :D.

Opublikowano

Dzięki, tyle że tam jest podany tylko Volkswagen Scirocco w klasie E za $, reszta jest za SB :).

A tak przy okazji - ile razy można odebrać nagrodę za dane osiągnięcie? I w którym momencie najlepiej to zrobić?

Opublikowano

Tylko raz możesz odebrać. I nie ma najlepszego momentu, niezależnie od czasu odbierasz i masz tą samą nagrodę :P

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Opublikowano

Jaka ogólna liczba osiągów jest maksymalna w danej klasie? (Przypuszczam, że w D wynosi ona 399).

Najeżdzasz myszką na tą literkę i tam są napisane progi w każdej klasie

Tak na boku: jaka trasa Team Escape (Ucieczki Drużynowej) jest najciekawsza, a zarazem dosyć łatwa i dobra pod zarobek?

Ucieczki drużynowe są podzielone na klasy, dla mnie najlepsza jest w klasie C

Czy w tej grze istnieje taki rodzaj wyścigu, jak "Próba prędkości"?

Próby prędkości nie ma w NFSW

http://www.mpcforum.pl/topic/900058-kidmoderator-metin2/  : Najlepsze podanie na Kid Moda jakie czytałem.

Opublikowano

Okej, nikt nie chce pisać całej rozpiski, to powiedzcie mi chociaż, co mi się najbardziej opłaca kupić za 1.580.000 $ :D.

Przejrzałem wszystkie samochody, najbardziej podobają mi się te w klasie B. Co będzie najlepsze za te pieniądze? Takie unikatowe trochę - dobre i pod wyścigi, i pod ucieczki, pościgi. Dzięki :).

Opublikowano

Okej, nikt nie chce pisać całej rozpiski, to powiedzcie mi chociaż, co mi się najbardziej opłaca kupić za 1.580.000 $ :D.

Przejrzałem wszystkie samochody, najbardziej podobają mi się te w klasie B. Co będzie najlepsze za te pieniądze? Takie unikatowe trochę - dobre i pod wyścigi, i pod ucieczki, pościgi. Dzięki :).

BMW M3 Sport Evolution lub Ford mustang boss 302'69.

Opublikowano

A coś z tego sie opłaca? :D:

- Audi R8 Kupe 5.2 FSI Quattro

- Ford Mustang BOSS 302'12

- Lambordżini Murcielago LP640

- Lexus LFA

- Nissan GT-R Spee V [R 35]

- Porsche 911 GT3 R5

- BMW M6 Kupe

- Szewrolet Kamaro ZLA

- Lambordżini Gallardo

Tak jak pisałem, coś unikatowego na policje i zwykłe wyścigi, z dobrym prowadzeniem. Chce łatwo łykać zakręty i nie obijać się o ściany :).

Opublikowano

Przemyślałem wszystko, poczytałem dużo i postanowiłem, że zrobię tak:

- do wyścigów kupie Porsche 911 GT3 RS

- do dragów Murcielago LP 640

- do pościgów Ford Mustang Boss 302'12

(Chyba, że lepszym wyborem będzie Chevrolet Camaro ZL1, lub jakaś Corvetta?)

Jak robie źle to mnie poprawcie :). Ale raczej lepiej dozbierać do lepszego, niż kupić coś średniego i zbierać ruski rok? :D

Opublikowano

VW Scirroco - na wyścigi w klasie E

Pontiac Solstice GXP - na wyścigi w klasie D i C (a nawet B, jeśli masz dość części)

Chevrolet Cobalt SS - na wyścigi w klasie D i C (odpowiednik Pontiaca na trasy z dłuższymi prostymi)

BMW M3 Sport Evo - na wyścigi w klasie B

BMW M1 Procar - na wyścigi w klasie A

Porsche 911 GT3 RS - na wyścigi w klasie S

Audi S5 - na dragi w klasie C

Lamborghini Murcielago LP640 - na dragi w klasie A

Dodge Charger SRT8 Super Bee - na ucieczki i pościgi w klasie D i C

Chevrolet Camaro ZL1 - na ucieczki i pościgi w klasie B

Ford Mustang BOSS 302'12 - na ucieczki i pościgi w klasie A i S

Wszystkie za IGC.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...