Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skórki Gamescom.

elemental5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Wpisałem losowy kod na te skórki z gamescomu... ku mojemu zdziwieniu zaliczylo mi... Czy mimo wszystko dostane te skiny? W opisie cos pisze ze beda sprawdzac te rejestracje, ale mimo wszystko mam powód do radosci?:P

Kod zgapiłem z obrazku przykładowego i pozmieniałem go troche... xD 

KOD; u40v7xy0j03r

Opublikowano

No nie wiem może. Ale w wątku niżej czy jeszcze niżej pisze, że za takie coś można bana załapać ale nie wiem. Jak ci zaakceptowało to może i będziesz miał tą skorkę. Ale nie ciesz się za szybko. A jeszcze ktoś inny

"Jeżeli spróbujesz szczęścia i wpiszesz losowy numer, twój wpis może wyglądać jako przyjęty, jednak nie otrzymasz żadnych skórek. 

Opublikowano

przyjęło Ci go ,ale był tam dopisek iż sprawdzą Ci jego poprawność .. innymi słowy , przyjmują każdy kod ale dopiero potem sprawdzą czy był poprawny czy było to czyste walnięcie w klawiaturę .

Opublikowano

Przyjmują losowe kody ale potem sprawdzają czy to autentyczny nr biletu ;]

Jinx3.gif

"Very very soon the terror will begin,no place to hide, no way to survive,you can't escape it's time to die"

“Behind this mask there is more than just flesh. Beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof.”

>>SKIN KID<<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...