Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze słuchawki za "set" zł - Superlux hmc-631 ?

Szteker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Otóż na dniach kupuję kartę dźwiękową Asus Xonar Phobus i poszukuję słuchawek do gier, wiem że "do gier" to przeważnie chwyt marketingowy, ale na pewno nie każdy producent robi klientów w konia. Poszukuję słuchawek do 800 zł - z ceną sklepową, a mogę przeznaczyć 300 zł, nawet używane z których jak na razie znalazłem Sennheiser PC 350, których cena sklepowa wynosi 600+ zł, lecz zapewne cena nie znaczy o jakości. Czytałem recenzje o nich których jest mało w pl, a z angielskim u mnie słabo i nie są aż tak wypasione, a test mikrofonu na YT jest i jakość prezentuje się żałośnie jak na tą cenę (jakby zamknięty w beczce), lecz naszła mnie myśl, żeby sprawdzić czy Superlux'y mają coś do zaoferowania, bo przecież teraz górują te w cenie +/- 100 zł i natrafiłem na Superlux HMC-631 za 250 zł przeznaczone do gamingu i opinie graczy są na prawdę konkretne, jest też popularny test przez jakiegoś konesera dźwięku i ocenia je na najlepsze słuchawki za "set" zł - link. Wygląd też jest konkretny z tego co widzę, a podniesione morale przez grą też się liczą :) Tak czy inaczej, miał ktoś z was styczność z nimi? Jest rzeczywiście tak jak piszą czy takie recenzje wynikają z samej już nazwy Superlux? Dzięki z góry.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...