Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Format laptopa!

neXt15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę zrobić format laptopa, jednak mam podzielone na dwa dyski i chciałbym aby sformatował się tylko dysk C!

ALT + F10 podczas włączania się laptopa i następnie jakie kroki trzeba wykonać, aby nie sformatować całego laptopa?

w9s9gq.jpg

Już raz to robiłem, jednak nie pamiętam jak to zrobiłem... :P

Będę wdzięczny za pomoc! ;)

1367996595-U582588.png

Opublikowano

z płytki instalki windows , nikt nie każe formatować wszystkiego. to sam wybierasz co formatujesz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

z płytki instalki windows , nikt nie każe formatować wszystkiego. to sam wybierasz co formatujesz

Mam laptopa, Windows był wgrany, raz już formatowałem skrótem klawiszowym "ALT + F10" udało się nie usuwając nic z dysku "D" jednak nie chcę ryzykować! :s

1367996595-U582588.png

Opublikowano

no to naucz się czytać i zrób jak napisałem z PŁYTKI INSTALACYJNEJ  a nie z revowery skoro masz jakieś obawy

jeśli chodzi o recowery to sobie przeczytaj i znajdź odpowiednią opcję która zrobi co potrzebujesz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

posiada, większość recowery ma opcję tworzenia płytki instalacyjnej , zresztą ma google i może sobie ściągnąć swoją wersję windows np z torrentów , klucz przecież ma

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

posiada, większość recowery ma opcję tworzenia płytki instalacyjnej , zresztą ma google i może sobie ściągnąć swoją wersję windows np z torrentów , klucz przecież ma

2,5 roku temu kupiłem laptopa... albo nie zrobiłem albo płyty gdzieś zapodziałem... ;S

Chcę zrobić tego formata bo sprzedaję laptopa ojcu (on mi kupuje komputer) no i nie chcę by był jakiś zaśmiecony... (na dysku D są pliki które nie wszystkie są zgrane, kwestia czasu) :v

1367996595-U582588.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...