Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego została Usunieta Prezentacja Visterii ?

VllP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też tego nie rozkminiam, bo administracja nie ma ch*j wie ile czasu, żeby umieszczać co chwile nowe prezentacje. No chyba, że na życzenie administracji było zamknięte, to co innego.

Opublikowano

Przecież Seldek napisał że jest to wina niejakiego Mistica, jakoś tak. Nie mam pojęcia kim on jest, ale najwyraźniej dojść bardzo namieszał, bo wszystkie prezentacje True w koszu.

Opublikowano

Nie ma takiej opcji ze ten serwer wystartuje.. Matesh ma za duzo wrogow za to pyskowanie na mpc i ten serwer nie ma zadnych szans.

Opublikowano

może dlatego że nie było zawartości i sam spam? warto pomyśleć

Zawartość była, lecz została usunięta przez Seldka lub autora tematu po zamknięciu.

Opublikowano

może dlatego że nie było zawartości i sam spam? warto pomyśleć

Zawartość została usunięta przez administracje mpc bo są j*b*** chu****  

Mistic w ogóle nie jest w zespole tylko coś tam pomaga ale to jest śmieszne że administracja wybiera sobie serwery które mogą mieć prezentacje hajs się nie zgadza to dostali 5 zł na cukierka za zamknięcie 

thevis_5381c71cdd6a3.png

Opublikowano

Może dlatego że serwer nie wystartował a prezentacja serwer bez startu max 24 godziny. I dlatego są pozamykane bo serwer nie wystartował. Jak by był w zapowiedziach to by był temat chyba.

Jeżeli Ci pomogłem. Kliknij 1387468256-U352037.png, Dzięki :)

Opublikowano

Wiem tylko tyle, że dziś podobno o 16 serwer wystartuje, lecz nie będzie reklamowany na mpc ( prezka już nie będzie wstawiona ) 

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Może dlatego że serwer nie wystartował a prezentacja serwer bez startu max 24 godziny. I dlatego są pozamykane bo serwer nie wystartował. Jak by był w zapowiedziach to by był temat chyba.

Szczerze w to wątpię od kiedy Seldek czy Makin zamyka prezentacje serwerów Metin2?

Albo mają całkowity zakaz na MPC albo tylko jednorazowo, lecz jak widać wszystkie serwery pod patronatem True poleciały, więc to nie jest głupie złamanie regulaminu działu Publikacje i brak startu.

Opublikowano

To by napisał, że jak wystartuje to proszę o PW, a nie "Pozdrawiam "Mistic'a". Next time, załatwcie sobie lepszego dyplomatę, bo z niego to żaden polityk."

Śmiechu warte

PS od kiedy seldek zamyka prezentacje serverow metin? xD

Opublikowano

Nie ma takiej opcji ze ten serwer wystartuje.. Matesh ma za duzo wrogow za to pyskowanie na mpc i ten serwer nie ma zadnych szans.

i dobrze, rowniez go nie lubie i w koncu dostali za swoje, czekać tylko aż rozpakują im tego klienta, chociaż w sumie nie wiem, jest zabezpieczony?.. :D

#sadboys

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

i dobrze, rowniez go nie lubie i w koncu dostali za swoje, czekać tylko aż rozpakują im tego klienta, chociaż w sumie nie wiem, jest zabezpieczony?.. :D

#sadboys

A nie wiem bo nawet nie pobierałem ale jak trzeba bedzie to rozpakuje ;c

Opublikowano

Serwer tak czy owak wystartuje :) Administracja jest zbyt zaangazowana w to co zrobili przez dlugi okres , a taki projekt przyciaga oko , bo jest sporo fajnych nowosci i jestem pewny ze bedzie co robic :) Technicy działają i o 16;00 ma byc bezposlizgowy START :) Mysle ze warto dac im ta szanse bo mieli naprawdę Bardzo wielkie ataki :)

Czekam z niecierpliwoscia na Visterie ! :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...