Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArkaniaMT2 - Poszukuje Reklamy

Counter123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-

-

-

-

-

-

-

-

-

704611408264186997284.png

Witam !

Z tej strony [HA]Cannzas. Poszukujemy reklamy dla serwera ArkaniaMT2.PL

252621408264186997284.png

- Kanał 100widzów +,

- Aktywność w filmach,

- Chęć pracy w zespole,

Fanpage o tematyce Metin2/Gier z ciekawą ilością lajków również przyjmujemy :)

424791408264186997284.png

- SM,

- Film na stronie głównej serwera,

- Film na FB,

- Film w zakładce Youtube na forum,

Oczywiście dla osób posiadających większą ilość widzów wchodzą w grę (Zakaz Handlu na Forum)

Kontakt :

791731408264186997284.jpg

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Przed nawiązaniem współpracy zapoznajcie się z tym nagraniem, aby i was nie oszukali :).

https://www.youtube.com/watch?v=T_Cg5XvltZs

Ta sprawa została wyjaśniona z autorem nagrania, mój drogi HoRRorku, film zniknie na dniach i zostanie nakręcone sprostowanie :)

47503593727978663787.png

A co do Ciebie :

Osobiście nie polecam. Były GM na serwerze ArkaniaMT2, może i miał dobry kontakt  graczami i pomógł dużo nam na serwerze, lecz nie zmienia to faktu co zrobił, po napisaniu swojego wypowiedzenia. Przejdę do rzeczy, że zaczął oskarżać nas/mnie o to, że go DDOSUJĘ, prowadził do wszystkiego aby zrujnować nasz serwer. Robił postacie w M1 i spamił, na forum również zakładał nie ciekawe tematy. Nie zmienia to faktu, że później przeprosił za zachowanie co do serwera i mojej osoby :

247611408138205997284.png

Lecz jak mówię Patryk nie zmienia to faktu, że się kurewsko zachowałeś, rozumiem napiszesz wypowiedzenie, pożegnasz się ładnie. Ale żeby takie numery ? Nie mam nic więcej do powiedzenia w tym temacie. Osoba nie godna na stanowisko Game Mastera oraz żadne inne odpowiedzialne. 

Teraz przejdźmy do faktu jak sprawdziłem jego logi, przenosił kilku krotnie gracza do Siebie, omdlewał go podczas expa  :) Czy to jest ogarnięta i odpowiedzialna osoba ? nie sądze

Jeszcze raz NIE POLECAM owej osoby na takie odpowiedzialne stanowisko.

Pozdrawiam Team ArkaniaMT2

1390144171-U592769.png

Opublikowano

niestety

Nie polecam ze względu jednego z administratorów a dokładniej Cannzasa, jest to osoba o niskim ilorazie inteligencji nie posiadająca w sobie ani troche kultury. Nie szanująca ani jednego gracza na serwerze arkaniamt2. Według mnie osoby tego typu powinny się trzymać jak najdalej od serwerów metina. Administartor rozwalający gospodarkę serwera dając eq tzw z navi nie powinien nim być. Owy administrator chwali się na ts3 kto to na ts u niego nie siedzi i niebawem będzie miał na MPCForum  moderatora i wszystkie rangi ponieważ zna właściciela. Zabiera się do spraw technicznych serwera nie mając wogóle o tym pojęcia

Nie polecam nawiązywać współpracy ;c

Opublikowano

HorroR to porządny człowiek nie to co wy 0 własnej inteligencji + strasznie fałszywi nie polecam i będę to mówił caały czas :) Takim dzieciom powinno się odcinać kable od internetu wypchnąć do piaskownicy i poczekać, aż dorosną :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

niestety

Nie polecam ze względu jednego z administratorów a dokładniej Cannzasa, jest to osoba o niskim ilorazie inteligencji nie posiadająca w sobie ani troche kultury. Nie szanująca ani jednego gracza na serwerze arkaniamt2. Według mnie osoby tego typu powinny się trzymać jak najdalej od serwerów metina. Administartor rozwalający gospodarkę serwera dając eq tzw z navi nie powinien nim być. Owy administrator chwali się na ts3 kto to na ts u niego nie siedzi i niebawem będzie miał na MPCForum  moderatora i wszystkie rangi ponieważ zna właściciela. Zabiera się do spraw technicznych serwera nie mając wogóle o tym pojęcia

Nie polecam nawiązywać współpracy ;c

skąd takie bajeczki kolego ? :)  Eq navi na serwerze nie ma

/ Proszę o zamknięcie, mam już fajną ilość osób chętnych :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Do pewnego incydentu miło się pracowało z Arkanią lecz potem trochę się wszystko zepsuło :(

Ale mogę polecić ze względu na szybki kontakt.

2i29cae.png

Opublikowano

Do pewnego incydentu miło się pracowało z Arkanią lecz potem trochę się wszystko zepsuło :(

Ale mogę polecić ze względu na szybki kontakt.

Hotovsky co ci Cannzas dał? Obiecał? :) Cannzas i tak już jest skończony :]

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...