Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Trade System

lasewiner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Simeka, stworzyłem temat, w którym będziemy mogli trochę podyskutować na teamt trade systemu. Pierwsze zajawki było już widać w ostatim, co prawda bardzo nieudanym update.

Tutaj znalazłem filmik na Yt który przedstawia system w jakimś innym azjatyckim mv:

https://www.youtube.com/watch?v=sclMoQVScXQ

Więc jak z waszego punktu widzenia będzie działał trade system ? Mi się wydaje że raczej wymiana RT za MP nie powinna wchodzić w grę, z prostego powodu.. Część osób zakłada dużo konto i losuje co tydzień z coin boxów. Ja wylosowałem w przeciągu 3 tygodni na swoich kontach:Gunner'a i 3 Awsome.. Więc jak dla mnie kiedy trade będzie dodany z możliwością wymiany mp - rt.. To będzie porażka, bo każdy będzie mógł się uzbroić w bronie/stroje RT..

PS: Oczywiście wszystko jeszcze nie jst potwierdzone, ale mi się wydaje,  że trade zostanie dołączony. Z reguły było tak że wszelkie nowości wprowadzali po raz pierwszy właśnie w azjatyckich mv..

mhraed.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...