Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ThePanthere

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gram sobie w Doc'a od jakiegoś czasu i nie ukrywam że gra mi się spodobała. Jako że uwielbiam odtwarzać przedmioty z gry (jak było w przypadku np. lola) postanowiłem, że fajnie by było sobie stworzyć jedną taką kartę. Wybrałem sobie Sveltane, bo to moja ulubiona bohaterka.  Ogólnie przód karty mam, gdyż nie jest to trudno znaleźć, chociażby wejść na oficjalną strone Doc'a i znaleźć ta kartę. I tutaj jest prośba do was - nie mogę znaleźć tyłu kart. Każda karta ma swój tył, każda taki sam. Widać go np. na kartach przeciwnika czy naszej talii. Tak więc proszę o taki tył karty - nie chodzi mi o screen z gry i wyciąć go żeby miał 200 pikseli... chodzi mi bardziej o zrobienie grafiki tego tyłu kart, a roździelczość? Karta Sveltany którą mam na pulpicie do wydrukowania ma 468-695piks. Widzę że to nie są standardowe rozmiary więc załączę tą kartę żeby można było zobaczyć jak to wygląda, bądź też poprostu narysować tą grafikę na tym, żeby rozmiar się zgadzał. To wszystko, jeśli ktoś będzie miał chwilkę wolnego czasu i chęci to napewno się ucieszę ;). Dziękuje za pomoc i pozdrawiam (P.S. Nie trzeba rysować, można znaleźć na internecie.... mi się nie udało ale wam kto wie? ;)post-983682-0-83311100-1408255408.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...