Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam bota na Idle

xArtemzx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Joł, chciałem poidlować przez noc z nadzieją na zdobycie jakichś skinów/skrzynek, czy ma ktoś może jakiegoś bota, żeby mi wybierał od razu team?

Wiem, że jest coś takiego, do tego co jakiś czas odwraca się w drugą stronę i strzela w ziemię.

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

kamień na Enter lub jakaś zapałka między klawisze i jedziesz :D 

Robiło się tak w Airrivals , jak się autobuffy odpalało ( wsadzałem między klawisze zapałki i mogłem iść afk na 20min ) 

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

u wujka adolfa, serwer IDLE :)

jest tam automat, nie musisz nic robić :D

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

właśnie tam idluję, i nie ma automatu bo zaczyna się nowa runda a ja w zakładce z wybieraniem teamu siedzę..

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

ale  jesteś normalnie w team, nic nie klikasz i normalnie dostaniesz drop :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Pasjonat
Opublikowano

Nie, drop mogą dostać nawet spectatorzy aczkolwiek są serwery idlowe w których wybiera ci automatycznie team.

.

Opublikowano

Ale pamiętajcie, że będąc na serwerach IDLE niszczycie sobie statystki. Bo ratio k/d spada i nalicza deady. Może być nawet 400 na runde jak jakiś k***s stanie przy was i bedzie leciał z krową full auto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...