Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z hitzones

creatordelrey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

instaluje hitzones (próbowałem kilka) robie wszystko tak jak trzeba, działa kilka czołgów ALE szczególnie chodzi mi o te ciężkie (dopiero zaczynam i nie wiem gdzie strzelać, nie ogarniam)

w każdej paczce pisze, że one są, ale w grze ich nie ma, pomocy pls ://

PXUm92q.gif

Opublikowano

musisz poszukać sobie takie gdzie są modele czołgów hd. Też szukałem i wszystko co znalazłem to po prostu na starą wersje tyle że ktoś zmienił tylko nazwe że 9.2 i tyle. Szukaj na stronach z modami tam raczej są  sprawdzone .

Opublikowano

Nikt nie robi hitzones na tiery niższe niż 5, ponieważ na 1-4 strzelanie ogranicza się do trafienia w cel. Wyjątek mogą stanowić Matilda, B2 (ta niemiecka), albo amx 40.

Opublikowano

HitZones pokazuje gdzie ma moduły, jak masz za mało peny to i tak nie przebijesz.

Opublikowano

HitZones pokazuje gdzie ma moduły, jak masz za mało peny to i tak nie przebijesz.

ale pokazuje też słabe punkty (weak spots :D). Tutaj masz dobry hitzones (ale nie pokazuje dolnej płyty jako weak spot bo to jest oczywiste) (weak spoty masz na zielono).

http://www.awolf.eu/load/strefy_przebicia_world_of_tanks_0_9_2/1-1-0-1945

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...