Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Intel Extreme Masters 2015 gdzie będzie ? :)

mari100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pytanko.. jest jakieś info gdzie będzie Intel Extreme Masters ? :) Byłem na tym, więc i chciałbym być na kolejnych finałach :) Wiadomo czy będą w Katowicach ? Czy trzeba czekać na informacje ? Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.

Opublikowano

Zaraz jakiś jasnowidz Ci powie...

//Topic: Nie wiadomo. 

Dzięki :P Bardziej mi chodziło o to czy jakieś info było :) A jak nie było to szkoda ;(

Opublikowano

coś kojarze że na końcu tegorocznego w katowicach iemu  sjokz powiedziała "See you next year" nie wiadomo czy to będą 'mistrzostwa' iemu, ale jestem pewien na 99% że będzie iem w katowicach

<>

Pasjonat
Opublikowano

Iemów jest kilka w jednym sezonie a potem jest finał, w tamtym roku był taki "zwykły" a w tym był finał.

Btw na oficjalnej stronie intel extreme masters z rok/pół roku temu była ankieta gdzie chcielibyście zobaczyć iem w następnym sezonie i poland wygrało ( druga Hiszpania była i chyba jeszcze jakaś norwegia czy coś) Więc jest duża szansa, że będzie w Polsce, pewnie nie finał ald zawsze coś. Chciałbym żeby nie było w Katowicach tylko gdzieś chociaż w środku polski a najlepiej w warszawce.

.

Opublikowano

W sumie taki sukces był w Katowicach przez te 2 lata, że wątpię aby zdecydowali się zaryzykować gdzieś indziej :)

Świetnie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...