Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gdy załaduję się gra tak jak zawsze włączam L# i wcześniej normalnie działało, lecz dziś próbowałem odpalić ze skryptem Casionator i wyskoczył Bugsplat zrestartowałem grę zrestartowałem L# i znowu to samo. Proszę o pomoc :)

Opublikowano

@Sunnyline2 tak dzięki tylko że ja chce grać na tym skrypcie? No chyba że masz coś lepszego do Cassio.

Cassiopeia / SnakeSharp, musisz popróbować, a nie tyle co się nasłuchałeś z opowiadań, że ora (tak ora i to bardzo :D), którą Cassinator odpalasz? Cassinator czy OldCassinator (tylko w najnowszej paczce).

Take it easy my friend

Opublikowano

Cassiopeia / SnakeSharp, musisz popróbować, a nie tyle co się nasłuchałeś z opowiadań, że ora (tak ora i to bardzo :D), którą Cassinator odpalasz? Cassinator czy OldCassinator (tylko w najnowszej paczce).

Odpalam Cassionator nawet nie mam czegoś takiego jak OldCassionator. Do Cassio mam tylko Cassio i Cassionatora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...