Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Od czego zależy to że przenosi mnie o 2 dywizje do przodu?

EvilBadDay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, chodzi mi o to jakie warunki muszą być spełnione aby przeniosło mnie np. z golda 5 do golda 3?

Opublikowano

jest bo jakoś musisz zawyższyć te mmr..

Można też przenieść konto.
Opublikowano

@kacpern123

Po prostu przenosisz się z EUW na EUNE, bo np.Gold 5 na EUW to silver 2 na EUNE ( z własnego doświadczenia, tylko przenosiłem sie na EUW a nie z EUW.)

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

@kacpern123

Po prostu przenosisz się z EUW na EUNE, bo np.Gold 5 na EUW to silver 2 na EUNE ( z własnego doświadczenia, tylko przenosiłem sie na EUW a nie z EUW.)

Phahhahah..

Chyba Ci sie polsza z turcja pomylila, inny poziom na eune i euw jest dopiero w wysokich diamentach, nizej trolle itd sa tutaj i tutaj.

A co do tematu to musisz miec wysokie mmr. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Gadacie głupoty, jak przenosiłem konto z euw plat4 to na eune po rozegraniu paru gier miałem silver3 lecz jak patrzyłem na lolkinga normalnie grałem z plat3/4 a co 2 dywizje mnie nie przerzucało. Ostatnio grałem u kumpla miał silver3, mmr nie było jakies wysokie bo grałem z s1/g5 i przerzuciło odrazu do s1 - to zależy w pewnej kwestii od szczęścia...

Opublikowano

Możesz przeskoczyć dywizję na przykład tak:

- Wchodzisz do Platyny 5

- Wygrywasz wszystkie gry do promo

- Wygrywasz 2 gry w promo od razu

- Jesteś w Platynie 3 bo nie przegrałeś żadnej gry z P5 czyli Twój poziom jest wyższy.

Z reguły tak to działa. Jeśli przegrywasz kilka gier i potem wygrywasz, szansa na przeskoczenie jest bardzo niska.

Jinx3.gif

"Very very soon the terror will begin,no place to hide, no way to survive,you can't escape it's time to die"

“Behind this mask there is more than just flesh. Beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof.”

>>SKIN KID<<

Opublikowano

Możesz przeskoczyć dywizję na przykład tak:

- Wchodzisz do Platyny 5

- Wygrywasz wszystkie gry do promo

- Wygrywasz 2 gry w promo od razu

- Jesteś w Platynie 3 bo nie przegrałeś żadnej gry z P5 czyli Twój poziom jest wyższy.

Z reguły tak to działa. Jeśli przegrywasz kilka gier i potem wygrywasz, szansa na przeskoczenie jest bardzo niska.

To tak nie dziala jabprzenioslem się na Turcję wrzucilo mnie do plat 1.wygralem 22 mecze pod rząd i mnie nie przenosilo o 2 dywizje a gdy mialem diamond 4 to gralem juz z d1/chall więc mmr byly super wysokie
Opublikowano

Bo z pierwszej ligii danej dywizji nie przerzuci Cie... Z G1 możesz tylko przejść do Plat 5. Potem możesz przejść z P5 do P3 a z P3 do P1 i wtedy znowu z P1 do D5. 

Jinx3.gif

"Very very soon the terror will begin,no place to hide, no way to survive,you can't escape it's time to die"

“Behind this mask there is more than just flesh. Beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof.”

>>SKIN KID<<

Opublikowano

Bo z pierwszej ligii danej dywizji nie przerzuci Cie... Z G1 możesz tylko przejść do Plat 5. Potem możesz przejść z P5 do P3 a z P3 do P1 i wtedy znowu z P1 do D5.

Ale może przejść bez serii.
Opublikowano

^ Chodzi o serie między np. plat 5 a plat 3? Jedną grasz. Przy zmianie między ligami też.

Jinx3.gif

>>SKIN KID<<

Opublikowano

ja wiem ale mówie ze od p1, do d4 zrobiłem same winy pod rzad było ich około 15 i tak nie przezuciło o 2 dywizje, ponoć jak masz duzo gier, to nie ma szansy aby przezucilo o 2 dywizje, tak slyszalem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...