Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Zapowiadamy serwer AtenaMT2

Sudaczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rafalala? Zaraz przylecą tutaj gimbusy na miotle i będą wygłaszać swoje każdego obchodzące hejty, haha. Come on, bitches!

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Rafalala? Zaraz przylecą tutaj gimbusy na miotle i będą wygłaszać swoje każdego obchodzące hejty, haha. Come on, bitches!

Tak ,bo jestes tak zachlanny na kaske ,ze stawiasz 2 serwery na raz <3 Gz ,a pozniej youtuberzy placza w tym respect dalej wierz temu oszustowi :*

Opublikowano

Moze dlatego,ze wszystkie twoje serwery sypia sie jak domy w Jemenie xD

Ile tym razem postoi miesiac,dwa?

Srij9JT.png

Opublikowano

Polecam serwer! Piotrek miałeś nie korzystać z MPC ;( Co się skłoniło do takiego kroku ?

Dzięki, a jeśli chodzi o MPC to Chińczyk wstawił, ale prezentacji raczej nie będzie.. nie jestem pewny.

Moze dlatego,ze wszystkie twoje serwery sypia sie jak domy w Jemenie xD

Ile tym razem postoi miesiac,dwa?

Balantia - 6 miesięcy, Restia - 5 miesięcy, Exalion - 6 miesięcy, wszystkie serwery były na moje teraźniejsze oko zrobione na odwal się (oprócz Exaliona, bo tam wszystko dopracowałem, ale nie zrobiłem nic w stronę nowości), brakowało nowości, brakowało misji, a mimo to stały więcej niż 90% serwerów MPCForum, jak chcesz dyskutować to zapraszam na jakichś komunikator. Peace!

Tak ,bo jestes tak zachlanny na kaske ,ze stawiasz 2 serwery na raz <3 Gz ,a pozniej youtuberzy placza w tym respect dalej wierz temu oszustowi :*

O proszę! Pierwszy gimbus od karła na miotle przyleciał - (puf) zestrzelony. Po pierwsze serwery robi się dla pieniędzy, ale trzeba robić je z głową, a nie jak 90% MPC - zrozum to. Atenę chcę dopracować do perfekcji tj. nowości, autorskie misje itp. Później mogę myśleć nad startem kolejnego serwera, jak chcesz dyskutować to zapraszam na jakichś komunikator. Sayonara!

Opublikowano

Dzięki, a jeśli chodzi o MPC to Chińczyk wstawił, ale prezentacji raczej nie będzie.. nie jestem pewny.

Balantia - 6 miesięcy, Restia - 5 miesięcy, Exalion - 6 miesięcy, wszystkie serwery były na moje teraźniejsze oko zrobione na odwal się (oprócz Exaliona, bo tam wszystko dopracowałem, ale nie zrobiłem nic w stronę nowości), brakowało nowości, brakowało misji, a mimo to stały więcej niż 90% serwerów MPCForum, jak chcesz dyskutować to zapraszam na jakichś komunikator. Peace!

O proszę! Pierwszy gimbus od karła na miotle przyleciał - (puf) zestrzelony. Po pierwsze serwery robi się dla pieniędzy, ale trzeba robić je z głową, a nie jak 90% MPC - zrozum to. Atenę chcę dopracować do perfekcji tj. nowości, autorskie misje itp. Później mogę myśleć nad startem kolejnego serwera, jak chcesz dyskutować to zapraszam na jakichś komunikator. Sayonara!

haha k***a jebie mnie legalizator i te wasze wojny youtubowe. Nowości ? Powiedz mi jakie nowości ty ani nic nie piszesz w pythonie nic autorskiego kilka questow  no widzisz nowosci masz tylko w questach ,które nie mają duzych fabuł takich jak np pisze Lourt z toba juz gadalem na komunikatorze cale zycie byles bez mikro ,bo się wstydzisz swojej cnotki <3

Twoje serwery staly po 6 miesięcy ,bo wtedy konczyl sie dedyk .. choy ze po 2miesiacach miales wyjebke na serwer i nic przy tym nie robiles ...

Opublikowano

Serwer sam w sobie może być dobry - wnioskuję po obejrzeniu filmików, aczkolwiek nie mogę przychylnie patrzeć na administrację serwera. W sukces wątpię, ale zobaczymy.

Na serwerach i forach pod nickiem Vater.

Opublikowano

Moglibyście jakieś forum serwerowe założyć, bo na fanpejdż to raczej rzadko wchodzicie. Ogólnie serwer wygląda bardzo dobrze na pierwszy rzut oka.

Opublikowano

haha k***a jebie mnie legalizator i te wasze wojny youtubowe. Nowości ? Powiedz mi jakie nowości ty ani nic nie piszesz w pythonie nic autorskiego kilka questow  no widzisz nowosci masz tylko w questach ,które nie mają duzych fabuł takich jak np pisze Lourt z toba juz gadalem na komunikatorze cale zycie byles bez mikro ,bo się wstydzisz swojej cnotki <3

Twoje serwery staly po 6 miesięcy ,bo wtedy konczyl sie dedyk .. choy ze po 2miesiacach miales wyjebke na serwer i nic przy tym nie robiles ...

Nie ma żadnych wojen yt'obych, a serwer oceniasz po Exalionie - tak więc wstrzymaj swoje wodze i poczekaj do startu. Jak z kimś trzeba rozmawiać to rozmawiam. Exaliona postanowiłem olać jakiś miesiąc przed końcem, gdyż już nie było szans. Zmieniło się nieco moje nastawienie do nowości i różnorakich rozwiązań tj. odbiegłem od klasyczności. Popracuj nad składnią zdań, interpunkcją, bo tego się nie da czytać.. tak czerwono, że aż w oczy razi. Zapraszam na GG w celu dalszej dyskusji - więcej nie będę odpisywał.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Co ty piepsrzysz jak Restia stała 4 miesiące, Exalion może 5 i zaczołeś robić nowy z Respectem który zapewne postoji max 5 miechów, bo robisz kolejny serwer. Popatrz ile Balmora już stoi, a ile twoje serwer stoja? Kiedy Start tej Ateny?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...