Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra w której tworzymy ekipę i gramy nią..?

oskar4321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey!

Mam dylemat. Otóż grałem trochę w Organ Trail (czy jakoś tak) i powiem szczerze, że spodobał mi się motyw tworzenia ekipy i ochrony jej. Mogliśmy stworzyć kogokolwiek.. albo chociaż z pozoru kogokolwiek, bo jedyne co wybieramy to imię naszych towarzyszy.. którzy i tak tylko psują nam przedmioty i wyżerają jedzenie od czasu do czasu znajdując coś przydatnego. No i jeszcze podczas różnych akcji musimy ich ochronić. Ale oto w tej grze chodzi i mi się to bardzo podobało. No ale.. kto grał to wie, że gra jest dość uboga. I to nie tylko graficznie ale i.. jeśli mogę tak powiedzieć to mechanicznie. Bo mechanika gry skupia się na odpowiedniej ocenie sytuacji i od czasu do czasu TAKIEJ SAMEJ walce z zombiakami. Jest to monotonne i szybko się nudzi dlatego postanowiłem poprosić was o pomoc. Znacie jakieś gry, które polegają na stworzeniu własnej ekipy i ochrony jej/graniu nią i wgl. na wyborach? Tzn. każdy może zginąć ale każdy też może przetrwać. No i muszą być relacje między tymi postaciami. Z góry dziękuje. I grałem w Corpse Party, Mass Effect i Walking Dead. To pierwsze gry, które przychodzą mi na myśl i jest w nich chociaż 50% tego w co chciałbym zagrać ;)

Proszę kliknij a uratujesz życie!

www.pustamiska.pl

Moje tuty:

Jak poprawnie wgrać samochody do Gta 4

http://www.mpcforum.pl/topic/437070-gtaivporadnik-jak-poprawnie-zainstalowa-pojazdy/page__p__3114604#entry3114604

Opublikowano

UP@ Dzięki za info, ale znam tę grę :/ Nie podoba mi się to, że.. no.. dosłownie nie jest z naszego wieku :P Wybacz, że zapomniałem wspomnieć, ale wolałbym, by gra była wydana po 2006 roku. Tu nie chodzi nawet o grafikę, bo pikselowatość tekstur przeżyje. Ale tu chodzi o mechanikę gry i te sprawy i te sprawy :/ Np. jeśli Gothic 4 miałby grafikę z Gothic 2 ale był wydany w 2014 roku to bym się w niego zagrywał. Bo by miał wszystkie najnowsze ciekawe rozwiązania i technologie ;)

Proszę kliknij a uratujesz życie!

www.pustamiska.pl

Moje tuty:

Jak poprawnie wgrać samochody do Gta 4

http://www.mpcforum.pl/topic/437070-gtaivporadnik-jak-poprawnie-zainstalowa-pojazdy/page__p__3114604#entry3114604

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...