Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z połączeniem internetowym.

MPCwaRRior

Pytanie

Opublikowano

Witam. Mam taki problem od 3 dni, podczas grania w gry Online np CS 1.6 MTA SA przerywa mi połączenie. Internet na ułamek sekundy się rozłącza i łączy ponownie, gdy nie gram tylko surfuje/pobieram/oglądam takie coś się nie dzieje tylko podczas grania. Jest to denerwujące ponieważ trzeba cały czas łączyc się na nowo z serverami, nie wiem czy usterka leży w grach czy w internecie, chciałbym podkreślić że wcześniej się tak nie działo :/ Tak z dnia na dzień to się stało. Czy jest możliwa naprawa indywidualna czy muszę kontaktowac się z dostawcą ? Proszę o pomoc !

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mhm. W takim razie przeskanuj komputer programem Malwarebytes anti-malware na obcność syfów. Oczywiście skan pełny z zaaktualizowanym programem.

4043121350.png

Opublikowano

@ EDIT dalej mnie rozłącza z serverem :/ Wl pingowanie podczas grania i dalej tam miałem utraty pakietów jakieś inne pomysły ??

Opublikowano

Pobrałem, skanowałem, wykryło 160 elementów ^^. Wyczyściłem i jak narazie brak utrat pakietu. Zobaczymy jak to będzie jeszcze podczas grania! Wielkie dzięki dla Nestlee i polecam go słuchac na przyszłość ! :D Dzięki gościu i pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...