Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostane Bana ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , moja kata uzyla dfg na eve i eve stwierdzila ze to jest nie mozliwe zebym tak szybko mogl to uzyc i mam za to perma . co o tym sadzicie ? nie uzywalem exploitow no bo w sumie na kacie to sa nie potrzebne :D

Opublikowano

Siemka , moja kata uzyla dfg na eve i eve stwierdzila ze to jest nie mozliwe zebym tak szybko mogl to uzyc i mam za to perma . co o tym sadzicie ? nie uzywalem exploitow no bo w sumie na kacie to sa nie potrzebne :D

Nie dostaniesz. Jeżeli będziesz używał exploitów to wtedy dostaniesz bana. Jak ktoś pisze że masz BoL-a to pisz że to jest skill i grasz na smurfie :)

Opublikowano

jeśli za szybkie używanie dfg byłby ban, wszyscy challengerzy by go dostali :D 

pierdoli głupoty bo ją dupa boli że przegrywa 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Raczej niema opcji że za szybkie palce bana dostaniesz  :D i nikt nie musi wiedziec ze te szybkie palce wciepuja spacje xD

Opublikowano

Raczej niema opcji że za szybkie palce bana dostaniesz  :D i nikt nie musi wiedziec ze te szybkie palce wciepuja spacje xD

Hahaha noo to teraz sie posmialem :D Ziomus to jest skill ;) to nie jest Bol i ja naciskam w ciagu pół sec na QEWR .Jestem  challengerem :D haha taa ostatnio gralem z cassio z bolem i pisze jej ze ma spoko skrypty i czy korzysta z iVade ? i czy ma cassio WC ? a ona mi pisze skill i chujj :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...