Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tryb kariery menadżera

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można wyszukać zawodników którym kończą się kontrakty żeby przychodzili do nas za darmo ?

Opublikowano

Kappa...

Jeżeli mam paru juniorów 15 latków i nie mogę z nimi podpisać kontraktu, bo potrzebny jest 16 rok życia to zrobię to za rok czy oni przepadną ? I czy 16 letni juniorzy rozwiną się siedząc tylko na ławce rezerwowych i do ilu ovr może im podskoczyć po 1 sezonie ? Aaa i co robić z graczami którym kończą się kontrakty i mają 30 lat +, przedłużać czy sprzedawać żeby jeszcze coś zarobić?

Opublikowano

Kappa...

Jeżeli mam paru juniorów 15 latków i nie mogę z nimi podpisać kontraktu, bo potrzebny jest 16 rok życia to zrobię to za rok czy oni przepadną ? I czy 16 letni juniorzy rozwiną się siedząc tylko na ławce rezerwowych i do ilu ovr może im podskoczyć po 1 sezonie ? Aaa i co robić z graczami którym kończą się kontrakty i mają 30 lat +, przedłużać czy sprzedawać żeby jeszcze coś zarobić?

Siedząc na ławce piłkarz się bardzo mało rozwija.  Graczy którzy osiągną 30 rok życia radze sprzedawać i kupować młodych zdolnych. W wieku 31 lat cena zawodnika zaczyna spadać,

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

A co z juniorami w wieku 15 lat ? Podasz paru piłkarzy którym kończą się kontrakty? Jeżeli nie mam budżetu i wąską kadre to skąd brać nowych piłkarzy prócz młodzików?

Opublikowano

A co z juniorami w wieku 15 lat ? Podasz paru piłkarzy którym kończą się kontrakty? Jeżeli nie mam budżetu i wąską kadre to skąd brać nowych piłkarzy prócz młodzików?

Lewandowski jeżeli nie masz zaktualizowanych składów.

Khedira ma kontrakt kończący się za rok.

Wypisze tych co wiem jeżeli składy masz niezaktualizowane ;p

-Alex

-Pirlo

-Sagna

-Gomis

-Erkin

-Ya Konan

-Diego

-Eliseu

-Eduardo (ten z Szachtara)

-Ochoa

-Menez

-Heitinga

-Lescott

-Juan Vargas

-Diouf

-Evra

-Emanuelson

-Eto`o

-Fabiański

-Vidić

-Lampard

Więcej nie pamiętam.

Nowych piłkarzy najlepiej kupuj ze słabych lig i później stopniowo wprowadzaj ich do składu np Kelvin z FC Porto :).

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Przecież można za darmo brać zawodników.

Podczas wyszukiwania na samym dole zmieniasz na Free Agents.

Nie pamiętam jak to się nazywa po Polsku.

Płacisz za nich 0, ale musisz im płacić tygodniówki normalnie.

Opublikowano

Przecież można za darmo brać zawodników.

Podczas wyszukiwania na samym dole zmieniasz na Free Agents.

Nie pamiętam jak to się nazywa po Polsku.

Płacisz za nich 0, ale musisz im płacić tygodniówki normalnie.

To znaczy są wolnymi zawodnikami bez klubu,ale ty im tylko oferujesz kontrakt i płace tak jak wspomniałeś :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...