Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam filmu (daję lajki)

Cas93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Kiedyś oglądałem bardzo dobry film lecz nie pamiętam nazwy.

Pamiętam jedynie że film podchodził pod Horror. Porywacz porwał chyba z osiem osób i zamknął ich wszystkich w jednym pomieszczeniu lecz w ogóle się do nich nie odzywał.

Chyba co 20 min. wchodził do pomieszczenia, podchodził do jednego porwanego (wybierał sobie osobę po lewej i tak po kolei). Pytał się ich o coś na ucho, jeżeli osoba zapytana nie odpowiedziała poprawnie to zostawała zabita. 

Jeżeli ktoś wie o jaki film mi chodzi, lub ma jakieś pomysły to bardzo bym was prosił żebyście mi pomogli.

Opublikowano

Kojarzysz może, z jakiego roku był film? I o czym dokładniej? Jakiegoś aktora stamtąd kojarzysz?

07474384552300854516.jpg

Uciekając od siebie, nie staniesz się wolny.

Opublikowano

Kojarzysz może, z jakiego roku był film? I o czym dokładniej? Jakiegoś aktora stamtąd kojarzysz?

Właśnie nie pamiętam, myślę że 2009-2012. 

Opublikowano

Hmm może Breathing Room? Aczkolwiek z czego kojarzę, to tam chyba ginęli inaczej, bodajże światło gasło.

Porwani, to byli nastolatkowie, czy dorośli? Czy też może losowo?

07474384552300854516.jpg

Uciekając od siebie, nie staniesz się wolny.

Opublikowano

Hmm może Breathing Room? Aczkolwiek z czego kojarzę, to tam chyba ginęli inaczej, bodajże światło gasło.

Porwani, to byli nastolatkowie, czy dorośli? Czy też może losowo?

Sprawdziłem trailer tego filmu i to nie jest to czego szukam.
Osoby które zostały porwane nie byli raczej młodzi, byli to ludzie którzy mieli już własne rodziny i większość pracowała.
Również byli zamknięci w mniejszym pomieszczeniu i nie mogli się ruszać ponieważ każdy z nich był przywiązany do jakiegoś słupa, o ile dobrze pamiętam.
Po jakimś czasie wchodził zamaskowany mężczyzna (chyba miał kominiarkę) i pytał się pierwszego porwanego o coś na ucho, jeżeli źle odpowiedział zostawał zabity. 
Osoba która pomoże mi odnaleźć ten film dostanie limit lajków na dwa dni, to będzie 40 lajków. 
Opublikowano

Może " Raz, dwa, trzy, umierasz Ty?

To nie jest ten film.

Ludzie nie byli przetrzymywani w lesie. Były to bardziej obrzeża jakiegoś miasta. 

Opublikowano

Może to film "Kolekcjoner"? Opowiada o porywaczu ośmiu dziewczyn.

To jeszcze nie jest ten film, ale z chęcią go obejrzę.

Opublikowano

Polecam Ci ten który podałem wcześniej. Trochę trzyma w napięciu, a gra aktorska 9,5/10. Przynajmniej w mojej opinii. Poszukam jeszcze tego filmu dla Ciebie.

4043121350.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...