Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# - Przestał działać

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobierz L# stąd : http://www.speedyshare.com/QDGmp/L-for-4.14.rar

1. Zanim wypakujesz wyłącz antywirusa!
2. Uruchom plik SVNCompiler.exe następnie przejdź do zakładki "Update" kliknij niebieski przycisk "Update" poczekaj trochę i potem jak wyskoczą tabelki z GITHUB wyłącz. 
3. Odpal LeagueSharp.Loader wybierz jakieś skrypty i graj!
Opublikowano

Pobierz L# stąd : http://www.speedyshare.com/QDGmp/L-for-4.14.rar

1. Zanim wypakujesz wyłącz antywirusa!
2. Uruchom plik SVNCompiler.exe następnie przejdź do zakładki "Update" kliknij niebieski przycisk "Update" poczekaj trochę i potem jak wyskoczą tabelki z GITHUB wyłącz. 
3. Odpal LeagueSharp.Loader wybierz jakieś skrypty i graj!

a po co mi to svncompiler? :D

Hello there.

Opublikowano

Uruchom jako admin testowo na customie, jak już będziesz w grze :). Nie w ładowaniu, tylko w grze. Miałem ten sam problem

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Uruchom jako admin testowo na customie, jak już będziesz w grze :). Nie w ładowaniu, tylko w grze. Miałem ten sam problem

a mam inny problem, udalo sie, ale w grze mam na gorze LeagueSharp, gdy klikam shift nic nie ma, evadee nic nie unika, a script na akali <i wszystkie inne> nic nie robia, any fix?

@Edit

jakz wykle, wchodze w lola zeby go wylaczyc po napisaniu tego postu a cudem zaczyna dzialac, wp life, love you 

Hello there.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...