Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto Party Matching

oik90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mbot nie robi auto reforma ?

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Mbot daje/odrzuca ale tylko dla tych ktorzy są obok ciebie , badz przebiegali  a mi chodzi o party matching aby zrobil numerek pt i akceptowal tych ktorzy wbijaja :D

Opublikowano

Przejrzałem mBota w miarę dokładnie i nie znalazłem opcji wystawiania party, jest jedynie dodawanie do pt na spocie bądź w zasięgu postaci.

Może koledzy którym działa auto reform posiadają płatną wersje bota.

Opublikowano

Przejrzałem mBota w miarę dokładnie i nie znalazłem opcji wystawiania party, jest jedynie dodawanie do pt na spocie bądź w zasięgu postaci.

Może koledzy którym działa auto reform posiadają płatną wersje bota.

Dokładnie , nie ma takiej opcji aby mbot zrobił party matching :(  Tak jak juz wczesniej pisalem :

Mbot daje/odrzuca ale tylko dla tych ktorzy są obok ciebie , badz przebiegali  a mi chodzi o party matching aby zrobil numerek pt i akceptowal tych ktorzy wbijaja :D

A co do CenterBot'a :

Co do mBota to nie jestem pewien co do robienia party matching, ale CenterBot robi to na 100%.

Czy on będzie działac na prywatnych serverach ?

Opublikowano

to nie wiem z jakiego bota ludzie korzystaja, albo z jakiego programu, ale czasmi w w E da sie spotkac party auto reform, napewno nie jest to sbot, i jak mowicie nie mbot, a programu takowego nie widzialem, wiec takie cos chyba nie istnieje!

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

@oik90

Znalazłem pewien programik napisany w AutoIT3 z 2008 roku, nazywa się: [Tool]Auto Party.

Nie chce mi się zagłębiać ale może akurat pomoże.

Features:
* Auto-Form Party
* Auto accept users to join party

Opublikowano

@oik90

Znalazłem pewien programik napisany w AutoIT3 z 2008 roku, nazywa się: [Tool]Auto Party.

Nie chce mi się zagłębiać ale może akurat pomoże.

Hmm.. owego programu nie ma na tym forum :/  Lecz nie wiadomo czy działa ^^

Opublikowano

phBOT zobacz ma "rozbudowna" opcje : )

Designer & Front-End Developer

www.favorek.pl

facebook.com/favorek

Opublikowano

phBOT zobacz ma "rozbudowna" opcje : )

OK, a czy będzie działać na prywatnych serwerach ? I czy oczywiście jest darmowy :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...