Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# Packet loger ? Dodatkowo szukam duo plat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć krótkie pytanie co daje dany skrypt Packet loger? Druga sprawa poszukuje osoby do grania duo na L# posiadam platynę 5 wbitą bez programu a celuje w diament 5 jestem ogarnięty posiadam mikro ts3

Opublikowano

up .. i po co ściemniasz .. To jest skrypt dla developerów i nie ma żadnego wpływu na rozgrywkę .

to że ci nie działa to nie znaczy że innym też nie.  skrypt dodaje pakiety i mam to sprawdzone a jak źle skonfigurowałeś to po prostu są wyłączone.

Opublikowano

packetlogger dodaje pakiety i można szybciej rzucać skillami.

Wiesz wgl co to są pakiety? :D

Ten skrypt służy do podglądu komunikacji klient <=> serwer. Przydatne tylko dla devów.

mjut.png
Opublikowano

Wiesz wgl co to są pakiety? :D

Ten skrypt służy do podglądu komunikacji klient <=> serwer. Przydatne tylko dla devów.

tak wiem co to są pakiety. nagrałem kilkanaście filmików z ryzem cassiopeią i katariną. wyraźnie widać że przy włączonym skrypcie szybkość skilli jest większa. I ty dzieciaku chcesz mi wmówić że przydatne tylko dla devów? przydatne dla każdego kto chce lepiej grać.

Opublikowano

tak wiem co to są pakiety. nagrałem kilkanaście filmików z ryzem cassiopeią i katariną. wyraźnie widać że przy włączonym skrypcie szybkość skilli jest większa. I ty dzieciaku chcesz mi wmówić że przydatne tylko dla devów? przydatne dla każdego kto chce lepiej grać.

Chłopie, przestań trollować.

Służy to do odczytywania pakietów, dla Ciebie zapewne się nie przyda no chyba, że chcesz tworzyć skrypty.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...