Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Samochody z których jesteście dumni

aadasiowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was :)

Założyłem ten temat, ponieważ jestem ciekawy jakie macie waszym zdaniem najlepsze auta w garażu. Określenie "najlepsze" nie oznacza w tym temacie najszybsze, bądź najlepiej wyglądające. Tutaj to określenie ma za zadanie oznaczać auta, którymi moglibyście jeździć praktycznie cały czas i które podobają się wam najbardziej z waszego garażu. Myślę, że dobrą opcją byłoby napisanie krótkich informacji do czego używacie tych aut. Wrzucajcie screeny jak wasze najlepsze autka wyglądają ;)

Oto moje cuda:

Lamborghini Gallardo Valentino Balboni - Może i się troszkę w moim garażu marnuje, lecz narazie mam go do zbierania skarbów. W przyszłości planuję zrobić go do wyścigów w klasie A. Oryginalne Lambo VB z gry nie podobało mi się, więc zrobiłem go na wzór taki jakie to auto ma w rzeczywistości.

post-1215955-0-40604400-1408202037_thumb.jpg

Porsche 911 GT3 RS - Jak na GT3 RS przystało, wykorzystuję ten samochód do wyścigów klasy S. Już zakupiłem drugie lecz do dragów, teraz tylko zdobyć części ultra i umiejętności do dragów.

post-1215955-0-80757400-1408202040_thumb.jpg

Audi R8 5.2 V10 - Jest to pewnego rodzaju sentyment, ponieważ jest to pierwszy mój poważny zakup za ciężko zarobione IGC w NFS World, do tego na częściach ultra w klasie A prześcigam nim niejedno z pozoru lepsze auto.

post-1215955-0-84603000-1408202043_thumb.jpg

BMW E30 M3 - Fanem BMW jestem od dawna, sam mam przed domem swoje E36, a tutaj w grze mogę chociaż troszkę zbliżyć się do mojego marzenia czyli E30 M3. Oczywiście używane w klasie B i moim osobistym zdaniem jest naprawdę dobre.

post-1215955-0-77929200-1408202046_thumb.jpg

Pontiac Solstice - Auto z początku przeze mnie nie zauważane w grze, dopiero po długich godzinach gry i wpatrywaniu się co to cudo wyprawia w klasie C i D sam zdecydowałem się go kupić.

post-1215955-0-06294700-1408202050_thumb.jpg

BMW M1 ProCar - Co kto lubi lecz nie jest to moim zdaniem szczególnie ładne auto. Korzystam z niego w klasie A. Zrobiony na typową bawarską rajdówkę cały czas mnie zaskakuje swoją mocą i w miarę dobrym prowadzeniem.

post-1215955-0-37583500-1408202053_thumb.jpg

Mam nadzieję, że też się chętnie podzielicie się fotkami i opisami swoich maszyn.

Pozdrawiam! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...