Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze skryptami do Cassio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam problem ze skryptami do Cassio poniewaz kiedy wlaczam Skrypt Cassio WC albo Cassio DU Countean i wchodze do gry mam ciagle tylko 1 fps i mi sie sciana LoL ( zawsze mam 60 fpsow nawet jak mam skrypty wlaczone )

Opublikowano

Nie powinieneś mieć lagów, bardzo możliwe, że to wina twojego komputera, ponadto może być to wina niezaktualizowanych skryptów oraz zmień wszystkie ustawienia graficzne na low, tak by skupić się tylko na wydajności gry. Na innych skryptach wszystko Ci śmiga normalnie?

Opublikowano

Nie powinieneś mieć lagów, bardzo możliwe, że to wina twojego komputera, ponadto może być to wina niezaktualizowanych skryptów oraz zmień wszystkie ustawienia graficzne na low, tak by skupić się tylko na wydajności gry. Na innych skryptach wszystko Ci śmiga normalnie?

Wydaje mi sie ze to z aktualizacja cos nie tak bo komputer jest dobry . Naciskam na F9 dwa razy i wylacza mi sie LoL i mam BugSplata a po chwili i tak mi sie nie wlacza ten uppatch czy jakos tak :)

Opublikowano

Ja wiem w czym jest problem... Zaktualizuj prodiction :), kto wspierane są jedne z  najnowszych wersji. Mam nadzieję, że pomogłem :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...