Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy transfer turcja

unicornofgloom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też nie mam. Z resztą kto bym tam chciał być. Jakiś czas temu był transfer za darmo. Teraz już chyba nie ma!

Jinx3.gif

"Very very soon the terror will begin,no place to hide, no way to survive,you can't escape it's time to die"

“Behind this mask there is more than just flesh. Beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof.”

>>SKIN KID<<

Uczeń
Opublikowano

Był przez określoną ilość czasu, tak żeby ludzie mogli się przenieść. Teraz już trzeba płacić, podobnie jak z np. serwerem rosyjskim.

Opublikowano

Wątpie żeby miał. A znasz turecki? Po co iść na serwer bez znajomości języka, z niższym poziomem i brakiem znajomych?

Jinx3.gif

"Very very soon the terror will begin,no place to hide, no way to survive,you can't escape it's time to die"

“Behind this mask there is more than just flesh. Beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof.”

>>SKIN KID<<

Opublikowano

I potem spadasz z Diaxa bo nie umiesz grać a wszyscy Cie reportują za boostowane konto. Się nie dziwię żę tyle Diaxów na EUNE ;] kappa

Jinx3.gif

>>SKIN KID<<

Opublikowano

^ Masz jakiś problem? Masz kompleksy i 12 lat? Koniec rozmowy z Tobą :) Bywaj

Jinx3.gif

>>SKIN KID<<

Opublikowano

kup konto d3, spadnij do p1 po jednym meczu, to tak nie dziala

zreszta czemu ma ten temat sluzyc? placzu ze nie mozesz kernac na eune wiec szukasz sposobu by uciec na turcje aka niższy poziom by coś ugrać? beka z twoich ostatnich tematow

transfer byl za darmo tylko w niektorych sytuacjach, byl juz 2 razy na rosje jak i 2 razy (lub 3) na turcje, czekaj moze znow bedzie i wbijesz upragnionego d5

­

Opublikowano

kup konto d3, spadnij do p1 po jednym meczu, to tak nie dziala

zreszta czemu ma ten temat sluzyc? placzu ze nie mozesz kernac na eune wiec szukasz sposobu by uciec na turcje aka niższy poziom by coś ugrać? beka z twoich ostatnich tematow

transfer byl za darmo tylko w niektorych sytuacjach, byl juz 2 razy na rosje jak i 2 razy (lub 3) na turcje, czekaj moze znow bedzie i wbijesz upragnionego d5

do mnie to było goldzie?

Opublikowano

do mnie to było goldzie?

Wow groźnie, platynka się wywyższa... Ktoś tu ma za duże mniemanie o sobie ;)

@

Nie ma tego transferu już chyba od miesiąca ;d

Opublikowano

tak

@top 

transfery nie sa przypisywane do konta, tylko sa jak rito uzna ze maja byc

ja się pytam z ciekawości a ty wyjeżdżasz na mnie lol jesteś w goldzie to ty carrnac nie umiesz nie ja

Opublikowano

^ Chamstwo się szerzy. ;] Kultury trochę a nie.

Jinx3.gif

>>SKIN KID<<

Opublikowano

ja się pytam z ciekawości a ty wyjeżdżasz na mnie lol jesteś w goldzie to ty carrnac nie umiesz nie ja

z ciekawosci? nie bede komentowal twoich poprzednich tematow o turcji

@top

nie ma darmowego TERAZ DLA NIKOGO transferu na turcje

­

Pasjonat
Opublikowano

Mam konto założone przed podziałem Europy na euw i eune i dlatego mam ciągle free na euw. I to PL w nicku ;P kiedyś raz na 15 gier można było kogoś z polski znaleźć :D

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...