Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Za co można dostać bana?

Zontus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemacie ludzie

na wstępie pragnę wspomnieć ze jestem tu nowy i to mój pierwszy post 

więc nie obraźcie sie za temat który możliwie był juz założony

kupilem dzis na steamie CS:GO

jako że nigdy nie gralem w tą gre to nie jestem w temacie i tu pojawia się moje pytanie

za co mozna dostać bana, czy jest jakis regulamin serwerów, czy są jakiś specjalne restrykcje co do broni jakich mozna używac podczas rozgrywek (grajac w modern warfare dostałem bana za używanie karabinu z granatnikiem)

czy są serwery dla początkujących graczy 

jak rozrózniać serwery  na których taki początkujacy jak ja moze pograć spokojnie

za co mozna dostac kicka 

i co to do cholery jest ping mój wynosi ok 130 i za to nie raz do staje kicka na MW i DayZ

Opublikowano

Nie dostaniesz kicka za ping, podczas rozgrywek turniejowych [ na rangę ] mogą cię wyrzucić jeżeli, zabijasz swoich, rzucasz im granaty pod nogi lub po prostu słabo grasz.

Każdą bronią można grać, serwery polecam ci na początek o nazwie FFA <--- tu nauczysz się podstaw, gdy już wszystko zrozumiesz przejdź na DM <--- DeathMatch lub Only Headshot.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

net mi się ściał i moja postać podczas meczu nie mogła poruszyć sie w żadną strone

wywalili mnie z gry i dostalem bana

ale dlaczego pisze ze dostałem bana za oszustwo

Opublikowano

grałem na turniejowym i zwiesił mi sie net, wywalili mnie z gry i dostałem ban 

w ustawieniach konta w statusie vac pisze zablokowane na serwerach bezpiecznych za oszustwo

nie stosuje cheatów, kodów itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...