Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co ja robie nie tak?

pawel319x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam problem.

Nie wiem co robie źle.

Mam problemy ze streamerami i takimi "sekcjami podwojnymi" (Widac w replayu, zamiast 1 klikniecie to 2 trzeba i wtedy panikuje)

Jeśli możecie proszę o rady i mapy do treningu

http://www.speedyshare.com/zrcXq/ProrokC2-Kugimiya-Rie-Pre-Parade-TV-Size-Hard-2014-08-16-Osu.osr

THE CAKE IS A LIE

1441013.1.jpg

Opublikowano

Na streamy to jeszcze przyjdzie czas, nabierzesz wprawy. A co do tych podwójnych, to samo co ze stramami + chyba jeszcze nie do końca oswoiłeś się z tym ar po prostu. Więc pozostaje grać, grać i grać. Możesz też jak Cookiezi podnosić ciężarki palcami, żeby szybciej streamować :D

Opublikowano

Na streamy to jeszcze przyjdzie czas, nabierzesz wprawy. A co do tych podwójnych, to samo co ze stramami + chyba jeszcze nie do końca oswoiłeś się z tym ar po prostu. Więc pozostaje grać, grać i grać. Możesz też jak Cookiezi podnosić ciężarki palcami, żeby szybciej streamować :D

Niezły trening se wymyślił  o.O

THE CAKE IS A LIE

1441013.1.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie mogę znaleźć linka ale polecam Lily-Marie Luise,poziom insane.
nie jest to jakieś niewiadomo trudne ale myślę,że do treningu jak z bicza strzelił.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak niby miałby taki trening ciężarkami wyglądać o.O

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...