Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranked team - mmr

.Bumek662.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestesmy 1/0 w promo do golda 3v3 ranked team, mamy 9/1 W/L, dobiera nam platyny przeciwnikow <enemy ranked team ma platyne 2> 

bedziemy skakac po 2 dywizje jesli bedac w silv 1 dobiera nam platynowe enemy (sa platynami w soloq jak i ich team jest w platynie)?

Hello there.

Opublikowano

Nie.

Jinx3.gif

"Very very soon the terror will begin,no place to hide, no way to survive,you can't escape it's time to die"

“Behind this mask there is more than just flesh. Beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof.”

>>SKIN KID<<

Opublikowano

Zeby awansowac np z Gold 3 do Gold 1 od razu musisz wygrac wszystkie gry w dywizji , ale nie wiem czy to dziala bo kolega mial plat 5 wygral wszystkie gry w dywizji  i dalo go do plat , ale drugi kolega tez tak mial i z gold 4 do gold 3 go przenioslo wiec ..

MC KONDUKTOR 

Opublikowano

masz wysokie mmr teamem i będziecie skakać po 2 dywizję, wiem z doświadczenia ;]

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Skakanie o 2 dywizje do góry jest faktem. Wyjątek stanowi przechodzenie do ligi, tzn. nie można z B1 do S4, S2 do G1 itd. Tylko w obrębie jednej ligi może to zaistnieć.

PQpAnug.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...