Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hostingu z testem serwera VPS

MCSH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie potrzebuje hosting serwerów vps na którym można testować serwery, potrzebuje serwer vps na min. 24h !

Muszę przetestować skrypt który napsiałem !

Opublikowano

Z tego co wiem, żaden hosting vps, nie oferuje testowania.

No właśnie się mylisz ... nie moja wina że ty się ograniczasz to jednego hostingu .... Następnym zarazem jakk nie wiesz to się nie udzielaj bo naprawdę wkurw**sz ludzi !

Opublikowano

Uspokój sie, to jest forum tu kazdy moze sie wypowiedziec. Mozna powiedzieć o tobie, ze jesteś typowym gimbusowym kozakiem, który się wścieka z byle powodu bo typo napisal mu w temacie post mówiący prawde, darmowych vps nie znajdziesz.

Pisze pluginy na zamówienie ! Skype: elfusion200

Opublikowano

@ElDorado123 Następny który się nawet nie zna i zaczyna swoją zbędną wypowiedź .... Nie napisałem ze ja chce vps za darmo na cały miesiąc ... (Jak nie umiesz czytać to się nie udzielaj...) Tylko napisałem ze darmowy TEST . A wiem że są takie hostingi które udzielają "test: na 24 h , 3 dni ,7 dni, 14 dni ... M chodzi tylko na 24 h ! 

@ElDorado123 Następnym razem czytaj dobrze ....

Opublikowano

@MCSH nigdzie nie ma darmowych VPSów, nawet na test na 1h. Skoro wiesz lepiej, że takie są, to po ch*ja się pytasz!

Potrzebujesz pomocy przy pisaniu pluginu?

Potrzebujesz pomocy przy konfiguracji pluginu?

Napisz DO MNIE! Chętnie służę pomocą.

CPU: Intel Core i7-5930K  GPU: 2 x Gigabyte GeForce GTX 980 Ti 6144MB GDDR5 MOBO: ASRock X99 Extreme6/3.1 RAMHyperX Fury DDR4 2x16GB 2133MHz CL14 SSD: Crucial MX200 1TB HDD: Seagate 2TB

Laptop: Lenovo y700-17ISK Intel Core i7-6700HQ/GTX960m/16GB/256GB SSD+ 1TB HDD

Opublikowano

@MrDyrektor chodziło mi o 100% pewność o danym hostingu ...  Czy aby na pewno jest test za free ... Bo niektórzy tak jak ja chcą coś przetestować .... NIe tak jak ty , nie znasz się a udzielasz ... I proszę nie spam że to forum ...  -_^

Opublikowano

JAK K***A SIE TAK ZNASZ NA DSRMOWYCH 24H VPS TO PO C***A SIE TU PYTASZ?? ludzie ci odpowiadaja a ty z morda na nicb wyskakujesz jak wiesz lepiej to tu nie pisz.. i tyle

P.s pewnie pkt dostane od super moda... come on

Co ja tutaj robie...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wykupujesz dedyki w OVH a szukasz sponsora na serwer PVP...

+ szukasz darmowego VPS w celu "sprawdzenia skryptu" :> Wcale się nie łączy.

Co do tematu to większość dostawców polskich i nie tylko zrezygnowała z DARMOWYCH testów VPS.

Serwer minecraft 1.7 i 1.8

Survival, Gildie, Działki i Mini Games

Opublikowano

@Wkr99PL no tak , tylko wykupuję na ovh ... , szukałem vps żeby testować skrypt na serwer pvp , i szukam sponsora pod serwer pvp .. 

Opublikowano

yhym

A DUPY RUSZYC TO NIE ŁASKA?

wpisz w google

"testowy VPS na 24h"

i już kufa masz....

ale jak ci się nadal dupy nie chce ruszyć to tu masz.. 

http://exone.pl/

SPRAWDZONE I W 100% DARMOWE

następnym razem 

pierwsze co robimy to idziemy do wujka GOOGLE.

post-797478-0-22852600-1429556938.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...