Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The Sims 2 - pytania odnośnie wampirów.

żułw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robie sobie rodzine 3 gejusów, 1 to będzie wampir, 2 simorośl, a 3 wilkołak.

I żeby zrobić wampira to chyba musze zapoznać wampira i on mnie ukąsi. Raz pojechałem do publicznej biedronki w nocy ale go nie spotkałem. Teraz buduje klub, co musze tam mieć żeby wampir przyszedł na disco? I co robić żeby mnie ukąsił?

A z tym simoroślem to co robić żeby te krzaki jadły robale i żeby pryskał sprejem na nie? Zostawić je na jakiś czas?

Opublikowano

Nooo, zostawiasz te krzaki nie podlewasz ich i simem podchodzisz on sie zmieni ale tych roslin musi byc sporo i musza sie na zielono swiec.

A na disco party musisz miec parcele kupiona o ile mnie pamiec nie myli nie przyjdzie ci na parcele o ile go nie zaprosisz.

1.CTRL+SHIFT+C, na góże pojawi się nam pasek, wklepujemy na klawiaturze kod: boolprop TestingCheatsEnabled true
2. Teraz klikamy na sima, z którego zamierzamy zrobić wampira, robimy to z wciśniętym klawiszem SHIFT.
3. Ukarzą nam się interakcje, wybieramy MAKE VAMIRE

QL4A4Sf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...