Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Artefakty Radeon R9 270x Msi ...

Mati7855

Pytanie

Opublikowano

Siema, mam problem jakieś dosłownie nie całe 2 tyg temu brat kupił kompa z moją pomocą, doradziłem mu itd. 

i dzis grał w minecrafta i co ? artefakty ... mi to aż włosy się zjerzyły w mc artefakty ? potem okazuje się w cs:go tak samo artefakty 

wkońcu właczyliśmy jeszcze raz tego mc i takie artefakty wyebao ze komp sie zresetował :O 

dobra grzebie w sterownikach i co ciekawe karta w spoczynku ma 60 C ? ?? :O i wykorzystanie 99% przy samym pulpicie ? 

oczywiście artefakty występują tylko w grach dodam że nie było zadnego oc a obudowa to SP brutus 410 wiatrak tył i przód działają sprawnie 

Proszę o pomoc

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Mój Potwór xD : I5 3350p, Club3D 7870xt le, Msi b75-p45, Silentium PC deus 500w, goodram 4gb 1333 cl9

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wykorzystanie gpu nie procesora, nie pomogliście, zaktualizowałem sterowniki i wszystko sie unormowało

porszę o zamknięcie 

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Mój Potwór xD : I5 3350p, Club3D 7870xt le, Msi b75-p45, Silentium PC deus 500w, goodram 4gb 1333 cl9

Opublikowano

nie wiem jakie ma radeon R9 270X od MSI wersja OC 

I5 3470, r9270x, wd 320 gb, zasilacz sp, silentiumPc Vero L1 500W, mobo Asus H81 atx bodajże 

Opublikowano

Karta graficzna ma chłodzenie pasywne (radiator) czy aktywne (cooler na radiatorze)?

Co do obciążenia procesora to może być zainfekowany system, prosiłbym jeszcze o specyfikację komputera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...