Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Long of legend - jak to pobrać

żułw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ludzie, siedze se wczoraj chyba i mówie dałny na tym lolu to i ja zobacze co to za gierka, nie.

Wbijam na główno stronę lolów i pobrałem ten kałex do pobierania. Wydupcało mi błąd i nawet nie zacząłem ściągać. No to poszukałem coś tam na forach i typ podał linka do tego pobieraka bez tych wspomagaczy czy czegoś tylko goły pobierak.

I fajnie sie ściąga ale chciałbym po kawałku pobierać, bo jak przerywam to musze wszystko od nowa pobierać. Jak moge po kawałku to pobrać?

Opublikowano

Chodzi ci o sciaganie w partach?

Chce np. teraz sobie pobrać połowe, zapauzować i za kilka godz. pobrać reszte. Wiem że lol mało waży ale nieraz mojemu internetowi coś odjebuje i pobiera z żałosną prędkością, albo wywali mi blue screena czy coś w ten deseń i będe musiał od nowa wszystko wałkować.

Opublikowano

Chce np. teraz sobie pobrać połowe, zapauzować i za kilka godz. pobrać reszte. Wiem że lol mało waży ale nieraz mojemu internetowi coś odjebuje i pobiera z żałosną prędkością, albo wywali mi blue screena czy coś w ten deseń i będe musiał od nowa wszystko wałkować.

a więc nie posiadasz zułwiu komputera przystosowanego do gry w lola ;x

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

No i gdzie ty widzisz problem? Zostaw sobie komputer właczony na noc z lol'em i rano powinno Ci sie już sciągnać.

A jeżeli nie to wytrzymaj przynajmniej az ci sie sciagnie pierwszy part, w tym dolnym pasku jesy napisane ktory akltanie part ci sie sciaga. W tedy jak wyłączysz a part juz ci sie sciągnoł to bedzie kontynował pobieranie od nastepnego parta.

Opublikowano

No i gdzie ty widzisz problem? Zostaw sobie komputer właczony na noc z lol'em i rano powinno Ci sie już sciągnać.

A jeżeli nie to wytrzymaj przynajmniej az ci sie sciagnie pierwszy part, w tym dolnym pasku jesy napisane ktory akltanie part ci sie sciaga. W tedy jak wyłączysz a part juz ci sie sciągnoł to bedzie kontynował pobieranie od nastepnego parta.

To jak mówisz że od partu będzie rozpoczynało to git, spróbuje pobrać.

Opublikowano

To jak mówisz że od partu będzie rozpoczynało to git, spróbuje pobrać.

Ale pamietaj żeby wyrzymać do konća bo jak wyłaczysz w połowie to ci sie nie zapisze.

I żebyś sienie przeraził bo te party waża troche wiec jak masz słabe łącze to bedziesz musiał chwile poczekać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...