Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe Xt w garażu

kYRA.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam dość duży dylemat. Rozmyślam nad kolejną dychą w moim garażu i jakoś nie mogę dojść czego tak naprawdę chcę. Aktualnie mam BC-25t oraz Ło de faka.

Myślałem nad E100, ponieważ chciałem od zawsze coś mieć co ma dużo hp, pancerz i niezłe walnięcie. Następnym pomysłem był STB-1, ponieważ ma fajne przeładowanie, dosyć dobra wieże i mobilny. Też narodził się pomysł Leo 1...

Na razie robię FV meda, bo może wpadnie VIIIt premium. Jestem otwarty na wszelkie propozycję. :)

Opublikowano

E50 M ;)

Jeden z najlepszych czołgów imo.

O E50-M nie pomyślałem. Tylko nie mam pojęcia jak z mobilnością, bo akurat nie chcę medów, które jeżdżą 40km/h.

Opublikowano

Rób Focha, pasuje do Ciebie.

Zapomniałem o Foch'u...

Foch ma też dobre walnięcie coś tam odbija, a jak z mobilnością?

Foch 155 vs E100 co wybrać...

Opublikowano

Jak widziałem go w bitwie to ma ok mobilność i też zwrotny jest. No i Foch ma 3 pestki po 750, a nie tylko jedną jak E-100.

Opublikowano

Zapomniałem o Foch'u...

Foch ma też dobre walnięcie coś tam odbija, a jak z mobilnością?

Foch 155 vs E100 co wybrać...

Nawet po tym ogromnym nerfie mobilność jest bardzo dobra, w końcu to najmobilniejszy TD 10 tieru.

40 sekund ładowania magazynka, 3 strzały po 750, albo co 16 sekund po 750. Penetracje lepszą ma Foch. Mobilność także. Pancerz i to ma dobry i to, oczywiście po skątowaniu E-100 nic nie przebije, a foch odbija bardzo dużo, tylko że ma 3 weakspoty, a nie 2 jak E-100.

Ja bym wybrał focha, ale musisz wziąć pod uwagę to, że ma on nieprzyjemną linię, ale Ty i tak za freeexpa przejdziesz.

http://tank-compare.com/pl/compare/amx-50-foch-155/e-100#T1=316I244I206I395I168&T2=217I175I151I269I148

Opublikowano

263 ma lepszą mobilność od Focha... Fochem wyjedziesz oddasz strzały i jak ci nikt nie pomoże to jest słabo... 

Zależy czy lubisz TD... ja osobiście nie cierpię czołgów bez wieży więc bym Focha nie brał. Jak ktoś wie gdzie strzelać to nawet 8 tierem za każdym razem przebije+ na strzał od arty. Po tym nerfie Foch już nie jest taki mobilny, nie ściąga czołgu na magazynek (mowa o 10 tierach). Nie bez przyczyny ci co go mieli wcześniej go sprzedali albo nim nie grają. To tak jak z fv... dalej jest dobry ale wiem, jaki był wcześniej więc nawet nim gwiazdek nie zbijam :P E-100 na goldzie jest fajny ale z golda wszystko wchodzi w wieże (nawet jak kontujesz). Jak chcesz twardy czołg z dużo hp to polecam is-4 tylko... kv-4 to jest tragedia ale st-1 to najlepsza 9 :)

Jak myślisz tylko o Fochu i e-100 to polecam e-100.

Opublikowano

Dobra robię Fosza.

Dzięki za odpowiedzi panowie.

Postanowiłem, że biorę Fosza - wyjaśnione, cls.

@oOlewyOo Jak skątujesz wieże odpowiednio to nie ma bata, by coś przebiło. Biorę Fosza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...