Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dodatki do materiału

DumBBasPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem mianowicie jestem początkującym Youtuberem ale oglądam innych i w wielu przypadkach widziałem np funy moments i oni dodawali jakieś videa albo coś ścieżkę dźwiękową lub zdjęcia np. dźwięk gan fuki self (napewno źle napisałem) no i do tego dźwięku doklejają twarz jakiegoś chińczyka i mam pytanie skąd oni takie coś biorą albo sam dźwięk "Havvvtii"

proszę o pomoc w nakierowaniu lub o podanie linka gdzie można takie coś pobrać.

Opublikowano

Niezbyt zrozumiałem, podaj może jakiś link do filmiku, gdzie są takie momenty? Łatwiej będzie zrozumieć. ;)

07474384552300854516.jpg

Uciekając od siebie, nie staniesz się wolny.

Opublikowano

Niezbyt zrozumiałem, podaj może jakiś link do filmiku, gdzie są takie momenty? Łatwiej będzie zrozumieć. ;)

tu masz takie coś jak typek nie vloger mówi wlwlwlwl zresztą poznasz takie coś sytuacja ta ma miejsce jak wchodzi do windy przecina typa i typek się rusza

tu masz takie coś jak typek nie vloger mówi wlwlwlwl zresztą poznasz takie coś sytuacja ta ma miejsce jak wchodzi do windy przecina typa i typek się rusza

a tu macie właśnie to o czym na początku mówił gun fuki self 

W Code podajemy na przyszłość..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...