Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Skryptu zastępującego pluginy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam skryptów zastępujących pluginy, szczególnie OtherDrops, ale i inne się przydadzą. Pozdrawiam

100/200/300/400/500/600/700/800/900/1000

Opublikowano

@login989 Nie które skrypty laguja serwery. Ja osobiście wole wgrać dobry plugin bez lagów/błedów niż jakiś skrypt z błędami/lagami.I o taką błahostkę zgłosiłeś mnie <3.

PS:

Plugin co podałem ma opcje automatycznego dropu do EQ.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngidrakus A co za problem zrobić drop do eq ? Zamieć wszystkie drop ... at event-block na give ... to player xD

Opublikowano

Witam, szukam skryptów zastępujących pluginy, szczególnie OtherDrops, ale i inne się przydadzą. Pozdrawiam

Fajnie było by gdybyś napisał jakie konkretnie skrypty byś chciał zamienić na pluginy (my nie znamy twojej listy pl, a czarować z powietrza nie chcemy).

Wypromuje twój serwer minecraft na mclista :)

* 1000 diamentów w niecałe 24h,

* Twoj serwer znajdzie sie na 1 stronie,

* Po wiecej informacji zapraszam na PW,

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Opublikowano

Fajnie było by gdybyś napisał jakie konkretnie skrypty byś chciał zamienić na pluginy (my nie znamy twojej listy pl, a czarować z powietrza nie chcemy).

+1 dla ciebie, drop można odpuścić, ogólnie najbardziej interesuje mnie coś typu AZrank, PeX,

100/200/300/400/500/600/700/800/900/1000

Opublikowano

@MFGPlay lepiej nie podmieniać pluginu PermissionsEx na skript. Jak będzie jakiś bug to może zadziałać na niekorzyść serwera, a co do AZrank można napisać, ale sprawdź wyłączając serwer czy dane nie zostaną naruszone. Po nadaniu rangi tak jak prędzej wspomniałem wyłącz serwer, a po 5 minutach włącz i zobacz czy temu graczowi ściągnie rangę po 5 minutach (od momentu włączenia serwera) czy nie. Jeżeli nie to dane zostały naruszone i nie warto go używać.

Skrypt nietestowany!

/vip [<text>]:
(Tab)permission: rank.time
(Tab)trigger:
(2xTab)execute console command "/pex user %arg1% group set Vip"
(2xTab)wait 5 minutes
(2xTab)execute console command "/pex user %arg 1% group set Gracz"
(2xTab)stop trigger

Wypromuje twój serwer minecraft na mclista :)

* 1000 diamentów w niecałe 24h,

* Twoj serwer znajdzie sie na 1 stronie,

* Po wiecej informacji zapraszam na PW,

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...