Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kazam 4 - ocena.

ForEin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak oceniacie telefon Kazam 4? Warto kupić za 150zł? Jakie ma wady, a jakie zalety? I czy ma on simlocka na Plusa? Bo tylko w tej sieci dostępny jest ten telefon.

Za odpowiedzi dziękuje bardzo i daje +! :)

07474384552300854516.jpg

Uciekając od siebie, nie staniesz się wolny.

Opublikowano

Nie. NIGDY nie bierz telefonu nie znanej marki. I to za 150zł haha. Jeszcze z Plusa najgorszej sieci w Polsce. 

Uzbieraj na jakiegoś samsunga galaxy. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Dziękuje bardzo za odpowiedzi i rady, telefon kupię już nawet z czystej ciekawości, ile takie coś wytrzyma. Temat do zamknięcia, jeszcze raz dziękuje za rady! ;)

07474384552300854516.jpg

Opublikowano

Nie. NIGDY nie bierz telefonu nie znanej marki. I to za 150zł haha. Jeszcze z Plusa najgorszej sieci w Polsce. 

Uzbieraj na jakiegoś samsunga galaxy. 

Z tą nieznaną marką to się nie zgadzam, ale co do telefonu za 150 zł, że są słabe to tak. 

Opublikowano

Z tą nieznaną marką to się nie zgadzam, ale co do telefonu za 150 zł, że są słabe to tak. 

Marka już się rozwinęła i jest troche znana. Oryginalna cena, to 250zł. ;) Równie dobrze można powiedzieć, że LG 3 II jest do niczego, bo na allegro widuje po 150zł, a jednak z czego mi wiadomo, to bardzo dobra maszyna :P

07474384552300854516.jpg

Opublikowano

Marka już się rozwinęła i jest troche znana. Oryginalna cena, to 250zł. ;) Równie dobrze można powiedzieć, że LG 3 II jest do niczego, bo na allegro widuje po 150zł, a jednak z czego mi wiadomo, to bardzo dobra maszyna :P

Nie okłamuj się. Telefony do 400 zł są gówniane. Pod tym względem, ze ciagle będą się zacinąc, wieszać, będą malo plynne, itp. Ja mam ace II, nie wiem ile jest wart, z 500 zł? Jak go kupowalem to byl warty za 800 zł. Denerwuje mnie ten telefon, czesto musze baterie wyciągać jak ogladam anime czy przegladam internet, bo takiego laga łapie.. W najnowsze gry też nie pograsz. Uzbieraj 600 zł na motorole moto g

Opublikowano

Nie okłamuj się. Telefony do 400 zł są gówniane. Pod tym względem, ze ciagle będą się zacinąc, wieszać, będą malo plynne, itp. Ja mam ace II, nie wiem ile jest wart, z 500 zł? Jak go kupowalem to byl warty za 800 zł. Denerwuje mnie ten telefon, czesto musze baterie wyciągać jak ogladam anime czy przegladam internet, bo takiego laga łapie.. W najnowsze gry też nie pograsz. Uzbieraj 600 zł na motorole moto g

Nie koniecznie, to zależy od kilku rzeczy. W jednych telefonach dają niektóre rzeczy ponad ich możliwości, przez co sie tną. To jakby do Xperii x8 wgrać androida 4.0, od razu muli. Jednak przy 2.1, śmiga dobrze, jednak mało możliwości. Mój brat ma Samsung Galaxy Mini 2, śmiga od 3 lat, nic się nie zacina, wszystko idealnie działa, jednak minus taki, że też aż tak wiele możliwości nie ma. Także to już zależy :)

Dziękuje za radę! ;) Póki co mam limit, jutro dam +

07474384552300854516.jpg

Opublikowano

Nie koniecznie, to zależy od kilku rzeczy. W jednych telefonach dają niektóre rzeczy ponad ich możliwości, przez co sie tną. To jakby do Xperii x8 wgrać androida 4.0, od razu muli. Jednak przy 2.1, śmiga dobrze, jednak mało możliwości. Mój brat ma Samsung Galaxy Mini 2, śmiga od 3 lat, nic się nie zacina, wszystko idealnie działa, jednak minus taki, że też aż tak wiele możliwości nie ma. Także to już zależy :)

Dziękuje za radę! ;) Póki co mam limit, jutro dam +

To niemozliwe, ze na galaxy mini 2 nie ma lagow. Jesli na takim slabym telefonie jest android + nakladka od samsunga to lagi będą na 100%. Moze nie czesto, ale czasem sie pewnie zetnie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...