Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Caitlyn

Corki

Ezreal

Graves (polecam)

Jinx (polecam)

Kog'Maw

Sivir

Teemo

Tristana (kosi w c**j < słowa @Laku > )

Twitch

VAYNE (polecam)

liczę na like :)

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Oprocz tych co up to jeszcze podobno Gnar jest db

gnar to nie adc. ma za male zasieg i złą mechanike jak na adc. Zamienia się tez czasem w postac walczącą wręcz, wiec tymbardziej

Opublikowano

gnar to nie adc. ma za male zasieg i złą mechanike jak na adc. Zamienia się tez czasem w postac walczącą wręcz, wiec tymbardziej

No i co z tego że nie jest adc? Polega na AA w małej formie więc orbwalking sporo daje. To że skrypt nazywa się Marksman to nie znaczy że można używać go tylko na adc.

Opublikowano

No i co z tego że nie jest adc? Polega na AA w małej formie więc orbwalking sporo daje. To że skrypt nazywa się Marksman to nie znaczy że można używać go tylko na adc.

a sorry, nie wiedzialem, ze to jest temat smiecia, ktory prosi o postacie kompatybilne z jakims gownianym cheatem. Myslalem, ze po prostu szuka adc. Jebac cheaterow, nienawidze was

Opublikowano

a sorry, nie wiedzialem, ze to jest temat smiecia, ktory prosi o postacie kompatybilne z jakims gownianym cheatem. Myslalem, ze po prostu szuka adc. Jebac cheaterow, nienawidze was

To wypierdalaj z tego forum ;) I jeśli po przeczytaniu "jakie postacie wspomaga marksman" myślałeś że szuka adc to coś jest z tobą nie tak :) To że w twoim otoczeniu (czyt.podstawówka,max gimnazjum) znajdują się ludzie którzy nie potrafią ułożyć zdania to nie znaczy że ludzie na tym forum nie potrafią się spytać który adc jest dobry ;) Leci report i mam nadzieję że już cię nie spotkam :)

Opublikowano

To wypierdalaj z tego forum ;) I jeśli po przeczytaniu "jakie postacie wspomaga marksman" myślałeś że szuka adc to coś jest z tobą nie tak :) To że w twoim otoczeniu (czyt.podstawówka,max gimnazjum) znajdują się ludzie którzy nie potrafią ułożyć zdania to nie znaczy że ludzie na tym forum nie potrafią się spytać który adc jest dobry ;) Leci report i mam nadzieję że już cię nie spotkam :)

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Człowieku to forum o cheatach więc dlaczego spinasz? Jak masz jakiś problem to idź na inne forum jest ich sporo.A poza tym nazywasz mnie śmieciem i jebanym cheaterem i chcesz mnie reportować za flame? Tutaj kończę naszą dyskusje.Jak coś ci nie pasuje pisz na pw.

Opublikowano

Człowieku to forum o cheatach więc dlaczego spinasz? Jak masz jakiś problem to idź na inne forum jest ich sporo.A poza tym nazywasz mnie śmieciem i jebanym cheaterem i chcesz mnie reportować za flame? Tutaj kończę naszą dyskusje.Jak coś ci nie pasuje pisz na pw.

To nie jest forum o cheatach. Psujecie normalnym ludziom gre. 

Opublikowano

To nie jest forum o cheatach. Psujecie normalnym ludziom gre. 

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

...

Może do mnie na chate też wpadniesz? dawaj stary.

zapamiętaj na przyszłość, że grozić to możesz koleżance z podwórka. Mam fobie na takie cioty jak Ty. myślisz że jesteś pro bo wbiłeś silver 5 bez BoLa? j**** to. pierdoli mnie to że ludzie używają cheatów. sam mam wybór... albo używam albo nie. Ty też masz wybór. Jest sprawiedliwość? jest. 

I jeszcze co do groźby...dawaj. czekam na Ciebie. 

Ale mi się z Ciebie lać chce. idiota, nic więcej. 

A forum? było, jest i będzie o cheatach do gier. może i ,,nazwa'' została zmieniona, jednak idea pozostała ta sama. wypierdalaj stąd jeśli coś Ci nie pasuje. 

Tyle ode mnie. nQ

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

...

Może do mnie na chate też wpadniesz? dawaj stary.

zapamiętaj na przyszłość, że grozić to możesz koleżance z podwórka. Mam fobie na takie cioty jak Ty. myślisz że jesteś pro bo wbiłeś silver 5 bez BoLa? j**** to. pierdoli mnie to że ludzie używają cheatów. sam mam wybór... albo używam albo nie. Ty też masz wybór. Jest sprawiedliwość? jest. 

I jeszcze co do groźby...dawaj. czekam na Ciebie. 

Ale mi się z Ciebie lać chce. idiota, nic więcej. 

A forum? było, jest i będzie o cheatach do gier. może i ,,nazwa'' została zmieniona, jednak idea pozostała ta sama. wypierdalaj stąd jeśli coś Ci nie pasuje. 

Tyle ode mnie. nQ

To forum moze przez pierwsze 3 lata bylo o cheatach. Jak sie rejestrowalem na to forum to nawet nie wiedzialem czym sa cheaty. Teraz wiem. Ułatwiacze. a po co sobie ulatwiac? Po to, zeby nie bylo trudno. a skoro ci trudno to znaczy ze nie umiesz grać. NIe byloby w tym nic zlego gdyby nie fakt, ze uzywajach cheatow psujesz normalnym ludziom rozgrywke, to oni zasluguja na wygraną, bo to oni graja lepiej. Lol to jst gra dla ludzi, czemu więc sztucznej inteligencji każesz grać za ciebie?

Opublikowano

To forum moze przez pierwsze 3 lata bylo o cheatach. Jak sie rejestrowalem na to forum to nawet nie wiedzialem czym sa cheaty. Teraz wiem. Ułatwiacze. a po co sobie ulatwiac? Po to, zeby nie bylo trudno. a skoro ci trudno to znaczy ze nie umiesz grać. NIe byloby w tym nic zlego gdyby nie fakt, ze uzywajach cheatow psujesz normalnym ludziom rozgrywke, to oni zasluguja na wygraną, bo to oni graja lepiej. Lol to jst gra dla ludzi, czemu więc sztucznej inteligencji każesz grać za ciebie?

to, że ktoś gra na BoL'u nie oznacza, że jest gorszy od innych. zapraszam na pw, nie będę się tutaj kłócił

a co z napadem na kolegę bądź na mnie? chcesz to dam Ci swoje ip, nawet dokładny adres czy współrzędne geograficzne... zapraszam

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

to, że ktoś gra na BoL'u nie oznacza, że jest gorszy od innych. zapraszam na pw, nie będę się tutaj kłócił

a co z napadem na kolegę bądź na mnie? chcesz to dam Ci swoje ip, nawet dokładny adres czy współrzędne geograficzne... zapraszam

Skoro nie oznacza to po c**j to używacie?

Opublikowano

Daj spokój Vertmar, nie warto tracić czas na ludzi takich jak on. W internecie kozaczy a jakby spotkał cie w prawdziwym świecie to by spuścił głowę i przeszedł obok ciebie ;)

Opublikowano

Daj spokój Vertmar, nie warto tracić czas na ludzi takich jak on. W internecie kozaczy a jakby spotkał cie w prawdziwym świecie to by spuścił głowę i przeszedł obok ciebie ;)

pewnie tak, bo nie potrafie sie bić i jestem frajerem. 

Opublikowano

Skoro nie oznacza to po c**j to używacie?

po co? po prostu. jedni mają fun z grania, inni zaś z wygrywania. samemu wszystkiego nie wygrasz (nawet faker nie wygra). 9vs1 nie ma szans. a na BoL'u? ryze kosi wszystko. imo sama postać bez BoL'a również daje rade na platynce. chcesz dyskutować to zapraszam na pw. tutaj koniec z mojej strony

wiesz, warto czy nie...ktoś musi tępić gnoja. bardzo mnie zdenerwował tym z IP... no sory ale to już był cios poniżej pasa. gdyby napisał coś takiego do mnie, myślę, że byłaby jakaś konsekwencja

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Panowie, takich smieci jak Izunumi się kompletnie ignoruje, i momentalnie zgłasza posty, szkoda czasu na rozmowę z takim człowiekiem, chyba żę chcecie by poumierały wam szare komórki. Jak dostanie reporcik na każdy post od 3-4 ludzi to dostanie banana, już na dwa jego pierwsze posty w tym temacie dodano otsa, tylko kwestia czasu keidy dostanie (w 100% zasłużonego) bana.

A co do tematu, bardzo mocno polecam Gravesa, gnoi niemiłosiernie, Q i W trafiają za każdym jednym razem. Ogólnie programik jest lata swietlne przed BoL'em.

Opublikowano

Nie chce zakładać nowego tematu więc opisze tutaj mój problem. Mój problem polega na tym że 1 mecz zagram z L# np. Vayne i wszystko śmiga jak należy, następnie odpalam nowy mecz i pickuje Twitcha, gdy już mecz mi się załaduje wygląda jakbym wgl nie miał odpalonego cheata, mam tylko napisy LeagueShrap na czasie i na górze podczas ładowania. 

Opublikowano

Widzę Izunumi wyemigrował z działu anime(spam i zaczynanie flamewar'ów) i przeszedł do Działu z LoL'em ?:D 

Co do tematu:

Na Tristianie działa fajnie i jinx  :)

784091427630431250239.png
:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...