Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ze skinami na serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , niedawno kupiłem serwer minecraft an svoice.pl i mam z nim problem , taki że kolega Z PREMIUM ma skina i na moim serwerze nie widać jego skina , ani nikogo innego , to samo z głowami  (np skkf'a) po ubraniu na głowe , a jak sie je postawi na ziemie to widać je normalnie.To sie dzieje tylko na moim serwerze , bo na innych jest wszystko w porządku i widze jego skina.Plis pomóżcie ;)

+ Ani ja ani on nie mamy launchera By Zyczu

Opublikowano

byc moze zla konfiguracja pluginow/

Podaj nam jakich pluginow uzywasz

hhhahahahah :D

Jeżeli serwer masz na 1.7.10, musisz wejść przez 1.7.10. Teraz to serwer pobiera skiny od mojanga i wysyła do graczy(Mniejszy load u mojanga).

Skinów nie da się podmieniać.

Opublikowano

byc moze zla konfiguracja pluginow/

Podaj nam jakich pluginow uzywasz

Nie mam zle skonfigurowanych poluginow bo na reszcie serwow dziala

#Up sproboje z tym 1.7.10

Opublikowano

Serwer mam na wersji 1.7.9 R03 i nieważne czy wejdę z 1.7.9 czy 1.7.10 to i tak skinów nie ma . Wie ktośw czym problem ? na czystym serwerze jest to samo.

Opublikowano

Kolega nie zmienial skina

Lista pluginów:

WorldBorder . AutoMessage , WorldEdit , SQLibary , Skript , ModtManager , Valut , PermissionsEx , ScoreboardStats , AntiRelog , AutoSaveWorld , myCommand , LWC , WorldGuard , Essentials , OtherDrops . EssentialsSapwn , AZrank , bQuiet , Chestschop , essentialschat , plotme , Multiverse-cort , authme

mam serwer wykupiony na svoice , to może być przyczyną?

Opublikowano

Mam online mode na false , na wielu serwerach tak jest i wszystko dziala normalnie.

Sprawdzilem , ze na wersji 1.7.2 normalnie widac skiny.

Pomocy :X

Opublikowano

Mam online mode na false , na wielu serwerach tak jest i wszystko dziala normalnie.

Sprawdzilem , ze na wersji 1.7.2 normalnie widac skiny.

Pomocy :X

Jeśli online mode masz na false to serwer nie pobiera skinów z mojang. Bez tej opcji na true nie będziesz miał skinów na serwie koniec kropka 

Jak chcesz mieć graczy no-premium i premium z skinami na serwie to potrzebujesz 2 pluginow,1 skrypta oraz online mode ustawione na true.

http://www.spigotmc.org/resources/auto-in.578/

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/skript/

http://bukkit.pl/threads/1-7-9-r0-2-logit-v0-8-3-kompleksowy-plugin-do-uwierzytelniania-graczy.6993/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...