Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!

Wiem,że mój serwer był zły. Teraz zabraliśmy się za niego i jest bardzo fajny. Aktualnie do otwarcia jest biała lista. Oficjale otwarcie serwera w piątek 22 sierpnia 2014 roku. 

15743180426609041389.png

INFO:

nazwa.png

MineWork

typ.png

Survival+SkyBlock+RPG+Creative+FreeBulid+PVP[Działki+Gildie]

sloty.png

40

ip.png

MineWork.hostmc.pl

potwory.png

Tak

zwierzaki.png

Tak

pvp.png

Tak. Za spawnem na 3 arenach oraz na serwerze PVP.

premium.png

Nie

nether.png

Tak

wh.png

Tak, ale do Czwartku 21 sierpnia.

admini.png

[Właściciel]Kuba[HeadAdmin]mibac138[HeadAdmin]Nugat[HeadAdminka]Sandra2371[Admin]Lisante[budowniczy]Fiszka[budowniczy]Mater20

plug.png

Posiadamy pluginy innych wydawców oraz swoje własne.

inf.png

Gracze sami mogą wybrać w jakim trybie gry chcą grać.Gracze mają możliwość grania w minigry. Mają do dyspozycji Działki w trybie survival oraz creative. Każy gracz może mieć właśną wyspę na serwerze SkyBlock. Gracz ma możliwość stworzenia własnej gildi kiedy ma potrzebne ITEMY. Więcej INFO (screeny oraz filmy) z serwera będę przesyłał w postach.Serwer stoi na dedyku, który ma 4 gb pamięci RAM.

Zapraszamy na oficjale otwarcie ZAŁOGA.

ZAPASOWY ADRES IP:s4.hostmc.pl:7653

image.png

UWAGA! Serwer jest ON 24 godziny na dobę (Biała Lista jest ON do czwartku).
PS:Proszę moderatorów o zamknięcie starego tematu).
strange1.jpg

Opublikowano

Nie uważasz, że tych trybów jest za dużo na 40 slotów?

Niedługo będzie więcej slotów.

---------------------------------------

Zrobiliśmy bardzo fajną kolejkę, która jest połączona z metrem.

ZAPRASZAMY.

strange1.jpg

Opublikowano

Haha, nie polecam wylogowywać się na mapie Survival, administrator jest na tyle błyskotliwy, że zablokował tam WSZYSTKIE komendy przez co nie mozna sie zalogować.

Opublikowano

Haha, nie polecam wylogowywać się na mapie Survival, administrator jest na tyle błyskotliwy, że zablokował tam WSZYSTKIE komendy przez co nie mozna sie zalogować.

To jest już naprawione. :)

Zapraszamy do grania. :)

Nowy serwer FreeBulid. :)

strange1.jpg

Opublikowano

Prezentacja bardzo kiepska ponieważ jest 

z generatora nie ładnie zrobiona.

Do tego serwer ma włączoną whiteliste

wiec nie rozwalę kolejnego serwera.

Opublikowano

Wiem,że mój serwer był zły. Teraz zabraliśmy się za niego i jest bardzo fajny. Aktualnie do otwarcia jest biała lista. Oficjale otwarcie serwera w piątek 22 sierpnia 2014 roku. 

wh.png

Tak, ale do Czwartku 21 sierpnia.

Jest 31 sierpnia i dalej jest white-lista.

Opublikowano

Byłem i niestety muszę stwierdzić:

1.To jest TYLKO jeden serwer z kilkoma mapami połączonymi za pomocą multiverse-portal

2. Jak przejść do głównego lobby? Wszedłem na mapę RP i nie mogę przejść na survival.

3. Gdzie są minigamesy? Ja widziałem tam tylko RPG, survival, PVP i skyblock...

4. Oryginalni to wy nie jesteście (mapa na RPG, jak i sam RPG jest zerżnięty z pvp.iq)

Niestety, ale żeby zrobić kilka serwerów w jednym trzeba mieć o tym pojęcie, a nie oszukiwać ludzi. Jednak olałbym ten punkt z "serwerami" gdyby serwer był robiony z Waszymi pomysłami, a nie branie od innych...

Opublikowano

Byłem i niestety muszę stwierdzić:

1.To jest TYLKO jeden serwer z kilkoma mapami połączonymi za pomocą multiverse-portal

2. Jak przejść do głównego lobby? Wszedłem na mapę RP i nie mogę przejść na survival.

3. Gdzie są minigamesy? Ja widziałem tam tylko RPG, survival, PVP i skyblock...

4. Oryginalni to wy nie jesteście (mapa na RPG, jak i sam RPG jest zerżnięty z pvp.iq)

Niestety, ale żeby zrobić kilka serwerów w jednym trzeba mieć o tym pojęcie, a nie oszukiwać ludzi. Jednak olałbym ten punkt z "serwerami" gdyby serwer był robiony z Waszymi pomysłami, a nie branie od innych...

Już naprawiliśmy. Spawn na rpg jest w budowie. {NASZ} Teraz nie ma przenoszenia eq

Zapraszam na serwa.

Pisałem że MG jest w budowie - mieliśmy już mob arene oraz spleef -_- 

strange1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...