Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sponsoruje konkretny serwer HARD-MEDIUM, szukam bardzo dobrego technika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

r

e

k

l

a

m

a

Witam,

Mam spory budżet który zamierzam zainwestować w projekt Metin2

Rozpracowałem własny plan serwera HARD-MEDIUM (Max Lv 99)

szczegółowo przemyślany na każdym detalu

Oczekuje ponad 2k graczy

Aktualnie poszukuje tylko bardzo doświadczonego technika (na stałe)

który zna się na rzeczy i w miarę szybko uwinie się z plikami.

OFERUE

Co tu dużo pisać.. chce przeznaczyć na serwer tyle pieniędzy aby to wszystko stało stabilnie

nie zamierzam oszczędzać na niczym i kupować wszystko najlepsze.

Reklamy będą u takich youtuberów jak Gimper, DIIIM2 (DariuszIII), MCgrzesio itp /czyli konkretne reklamy

+ paru mniejszych youtuberów oraz inne reklamy (KaMeR1337 itp)

Co do wynagrodzenia to będziemy już ustalali między sobą

WYMAGAM

Po pierwsze wieku 18+

Sporego doświadczenia w tworzeniu serwerów MT2

zaangażowania w tworzony projekt

co najważniejsze technik musi być stały

KONTAKT

GG; 45155635 / PW

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

Złącz to w jeden topic. Po co 2?

http://www.mpcforum.pl/topic/1267586-oferuje-konkretny-projekt-serwera-medium/

Czas 2h, po czym zamykam.

yyyyyy.... ?

To są dwa różne tematy.

w jednym temacie szukam technika do wykonania zlecenia na serwer hard/medium 99lv

a w drugim oferuje pomysł na serwer czysty MEDIUM :)

Także nie zamykaj :) :) :)

!!! UWAGA !!!

Mogę zasponsorować tylko i wyłącznie własny projekt (pomysł na serwer)

nie interesuje mnie sponsorowanie innych projektów ponieważ nie mam zaufania co do jakości gry

POZDRAWIAM

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

@LAIK KRUL 1 i 2

Akurat wasze opinie mnie nie interesują..

Pewnie myślicie że jestem jakimś hejterem czy coś..

lecz nic z tych rzeczy ja poprostu mówię jak jest.

Jak widzę serwer który startuje 10 razy i ciągle pod inną nazwą to sorry ale muszę napisać negatywną opinie :)

OFERTA NADAL AKTUALNA

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

Ja się zgadzam z wypowiedziami tych dwóch osób, często widzę temat w którym hejtujesz, i to co prawda nie zawsze mądrze :)

Więc jak mówiłem, nie polecam.

Opublikowano

@RavenPlays

Wyjebane mam czy mnie polecasz czy nie..

Powtarzam kolejny raz

Nigdy nie hejtuje zawsze mówię co myślę

jak widze gotowca to piszę negatywną opinię

jak widzę wkład pracy to pozytywną.

Oferta aktualna ale proszę aby pierw się zapoznać z wymaganiami bo mam dość tego spamu od dzieci z gimnazjum które gowno potrafią a chcą się angażować w poważny projekt :)

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

Reklamy będą u takich youtuberów jak Gimper, DIIIM2 (DariuszIII), MCgrzesio itp /czyli konkretne reklamy

Dla twojej wiadomości Grzesio nie nagrywa Metina a reklamował MPCforuma ze względu na małysza. Na Gimpera Cie nie stać i również mówił ze nie ma zamiaru nagrywać, a DariuszIII jest wybredny i nie gra na byle gównie. Poza tym konkretne reklamy? Konkretna reklama u osób co nie maja nic wspólnego z metinem poza darkiem? przestan

Opublikowano

Dla twojej wiadomości Grzesio nie nagrywa Metina a reklamował MPCforuma ze względu na małysza. Na Gimpera Cie nie stać i również mówił ze nie ma zamiaru nagrywać, a DariuszIII jest wybredny i nie gra na byle gównie. Poza tym konkretne reklamy? Konkretna reklama u osób co nie maja nic wspólnego z metinem poza darkiem? przestan

Człowieku..

Skąd wiesz że mnie nie stać?

W przeciwieństwie do Ciebie ja jestem pełnoletni i mam wykształcenie

Ty to pewnie jeszcze wykształcenia podstawowego nie masz (zgaduje że 2 klasa gimnazjum)

Tyle co ja zarabiam w miesiąc Ty będziesz zarabiał przez rok o ile skończysz gimnazjum i ktoś Cię przyjmie do pracy pionierze

Gimper za reklamy bierze 2 klocki także stać mnie.

DariuszIII nie musi grać wystarczy że wrzuci trailer + gameplay + jakiś bonus

z MCgrzesio znam się z reala mieszka 12 km ode mnie i akurat u niego reklamy mam za free

Twierdzisz że serwer będzie gównem :)

to pozdrawiam :D

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

Człowieku..

Skąd wiesz że mnie nie stać?

W przeciwieństwie do Ciebie ja jestem pełnoletni i mam wykształcenie

Ty to pewnie jeszcze wykształcenia podstawowego nie masz (zgaduje że 2 klasa gimnazjum)

Tyle co ja zarabiam w miesiąc Ty będziesz zarabiał przez rok o ile skończysz gimnazjum i ktoś Cię przyjmie do pracy pionierze

Gimper za reklamy bierze 2 klocki także stać mnie.

DariuszIII nie musi grać wystarczy że wrzuci trailer + gameplay + jakiś bonus

z MCgrzesio znam się z reala mieszka 12 km ode mnie i akurat u niego reklamy mam za free

Twierdzisz że serwer będzie gównem :)

to pozdrawiam :D

Tak tak i masz Zbuka w sygnie, weź skończ. I gimper bierze 2k od odcinka jak juz =D

Opublikowano

Tak samo nie polecam :)

Bezczelny człowiek, arogancki nie został nauczony dobrych manier oraz pracy w zespole. Totalnie każdemu odradzam co widać po inteligencji w jego zdaniach :)

- "Mam , wyjebane..." ~ Nie zalatuje profesjonalizmem :)

Oczekujesz 2k graczy tak ? Na początku postaw serwer i poczekaj na jakiekolwiek zainteresowanie, ludzie nie wchodzą tylko bo są nowości wchodzą bo znają i ufają administracji czego tutaj raczej nie otrzymają.

Ostatecznie - Nie Polecam.

Pewnie teraz dostanę masę hejtów , którymi się bardzo przejmę jednakże chyba w tej kwestii każdy mnie poprze :)

Pozdrawiam, _venoms_ 

Opublikowano

Tak tak i masz Zbuka w sygnie, weź skończ. I gimper bierze 2k od odcinka jak juz =D

K***a nie znam mnie więc pysk

2k za odcinek może dla Ciebie

mam znajomości dzieciaku

i prosiłbym Cię abys juz nie pisał w tym temacie

bo Twoje posty są zbędne tak samo jak Ty na tym świecie.

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

po wypowiedziach śmiem stwierdzić, że człowiek nie panuje nad emocjami. także nie polecam, współpraca by nie przebiegała zbyt miło.

Opublikowano

Tak samo nie polecam :)

Bezczelny człowiek, arogancki nie został nauczony dobrych manier oraz pracy w zespole. Totalnie każdemu odradzam co widać po inteligencji w jego zdaniach :)

- "Mam , wyjebane..." ~ Nie zalatuje profesjonalizmem :)

Oczekujesz 2k graczy tak ? Na początku postaw serwer i poczekaj na jakiekolwiek zainteresowanie, ludzie nie wchodzą tylko bo są nowości wchodzą bo znają i ufają administracji czego tutaj raczej nie otrzymają.

Ostatecznie - Nie Polecam.

Pewnie teraz dostanę masę hejtów , którymi się bardzo przejmę jednakże chyba w tej kwestii każdy mnie poprze :)

Pozdrawiam, _venoms_ 

Haha.. człeniu

Zamilcz lepiej.

Twoje serwery padają jak kaczki

a ja chce postawić konkretny serwer na długie lata

mam w d***e czy mnie polecasz czy nie :)

nawet mnie nie znasz :D

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

Widzę krytyki nawet nie umiesz przyjąć wypierając się bezsensownymi argumentami nie mającymi żadnego odzwierciedlenia w realnym świecie. 

Wypracowałeś sobie taką, a nie inną opinię - Pogódź się z tym, teraz już mnie upewniłeś w przekonaniu iż nie warto nawet wdrażać się z tobą w jakiekolwiek rozmowy gdyż ilorazem IQ możesz jedynie dorównać przysłowiowej "Skarpetce na nodze":)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...