Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Projekt Awatar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tworze serw PVP i chce was zapytac czy podoba wam sie jeden z trybow. Wiec tak, tryb Awatar to tryb w ktory gracze walcza zywiolami.

Gracze wchodz do Aren.

Nastepnie wybieraja sobie zywiol, a w tym samym czasie jeden losowy gracz zostaje wybrany na Awatara. 

Nastepnie gracze wybieraja klasy (odpowiednie sily ataku itd.) a Awatar wybiera przeciwko ktoremu zespolowi walcza wszyscy pozostali.

Nastepnie gracze sa tepani na arene i nik nie moze wyjsc z swojego sektora

Jesli Awatar wybierze za cel ataku narod ognia to powietrze, ziemia, woda i Awatar nie moze sie bic.

Po trafieniu gracza z wrogiego narodu odbiera serduszka, lecz pozniej nie regenuraja sie 

Prosze o opinie

(PS. Sorki za bledy ale pisze z niemieckiej klawiatury bo jestem na wakacjach)

(Jesli chcesz wziasc to zadanie, pisz do mnie na PW bo mam technika ale on ma sporo pisania, wiec przydala by sie pomoc)

Opublikowano

mógł byś to lepiej opisać bo nie rozumiem tego dać jakieś przykłady czy coś

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

@Rickardo189 bardzo się ucieszę jak dasz mi link do tego filmu

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...