Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xerath jak działa na L#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak działa xerath na L# ?

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

Działa mi lepiej od MehAIO (vip bol). Po prostu nie da się przegrać nim linii jak ogarniesz na co go stać i enemy jungler nie będzie babysitował. Jak chcesz zaorać linię to harrasuj ciągle typa i last hituj. Jak już masz 6 lvl a typ z 50%hp to jebnij Q i pokuś się o killa zabijając go z ulta. 3 strzały z ulta powinny zabić go.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

QWE- mniej więcej jak w MehAIO a ult wydaję się nieco wolniejszy ale celniejszy.

Q ma celniejsze, "E" to samo.

Ulti wolniejsze bo po pierwsze, nerfy w patchu, a po drugie nie ma opcji castowania poprzez pakiety.

Ale jest bardziej legit, a efekt jest bardzo podobny.

QUhIR7.png

Opublikowano

No, dokładnie. Tak w ogóle sporo osób go mainuje na Turcji. Widuję często turków po 100-250 gier nim i się wkurwiam jak mi go zabierają (enemy) dlatego jak nie mam first picka go to instabanuje bo to op s**t nawet bez skryptów a co mówić na L# gdzie każde Q praktycznie trafia.

Jedynie stuny czasem niepotrzebnie rzuca ale to pewnie wina u mnie internetu gdy mi przytnie.

userbarwb.png

Opublikowano

Czyli najlepszym midem na tym programie jest xerath tak ?

Dla mnie cassiopeia i tak najlepsza, ale tak xerath jest bardzo dobry.

Opublikowano

Q ma celniejsze, "E" to samo.

Ulti wolniejsze bo po pierwsze, nerfy w patchu, a po drugie nie ma opcji castowania poprzez pakiety.

Ale jest bardziej legit, a efekt jest bardzo podobny.

U mnie MehAio trafia 90% Q a tutaj trochę mniej lecz co do E prawda

Dla mnie cassiopeia i tak najlepsza, ale tak xerath jest bardzo dobry.

IMO cassio jest ogólnie słabym championem gdy twój team przegrywa a ty dajmy na to jesteś 2/0 to ciężko wrócić do gry w przeciwieństwie do xeratha który ze swoim wave clearem może doprowadzić swój team do late gamu gdzie ty ściągasz adc na Q+ult a twój team powoli nadrabia.W dodatku cassio bez exploitów jest średnia a jak zagrasz 100+gier z exploitem to masz sporą szanse na bana.

Opublikowano

IMO cassio jest ogólnie słabym championem gdy twój team przegrywa a ty dajmy na to jesteś 2/0 to ciężko wrócić do gry w przeciwieństwie do xeratha który ze swoim wave clearem może doprowadzić swój team do late gamu gdzie ty ściągasz adc na Q+ult a twój team powoli nadrabia.W dodatku cassio bez exploitów jest średnia a jak zagrasz 100+gier z exploitem to masz sporą szanse na bana.

Podsumowując lepiej kupic syndre/casio/xeratha jezeli chodzi o granie na tym programie ; >?

Chodzi ofc o soloq only

­345mulx.jpg

Opublikowano

To coś źle ustawiłeś, Xerath na #L napierdala coś koło 98% q, mi q nie trafia tylko w sytuacjach z flashami / dashami.

Podsumowując lepiej kupic syndre/casio/xeratha jezeli chodzi o granie na tym programie ; >?

Chodzi ofc o soloq only

Xerath, na adc trist / vayne. na top'a Riven / ryze.

QUhIR7.png

Opublikowano

akurat ryze na l# ssie pałe, zacina sie 

No co racja to racja ale są ciągłe aktualizacje także nie ma problemu. Ogólnie Cassio to słaby już champ na średnie/wyższe elo. Z racji tego, że sporo osób nią gra na bolu czy też bez to nauczyli się na nią grać. Lepsza taka Syndra czy Zerathcik ^^.

userbarwb.png

Opublikowano

To coś źle ustawiłeś, Xerath na #L napierdala coś koło 98% q, mi q nie trafia tylko w sytuacjach z flashami / dashami.

Xerath, na adc trist / vayne. na top'a Riven / ryze.

na adc Trisana/vayne ale jakimi skryptami ? :D

I czy Tristana stąd bedzie lepsza od tej na bolu TristanaMechanics

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...